feelya` Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Kr4, stāsts sākas ar to kad kādā4.dienas vakarā norāvu vecajām ausīm mikrafonu un šon dabūju jaunas austiņas + mikrafons (kkāds Altec Lansing), tālāk piespraudu visu kur vajag, tikai vienīgā problēma - kad runāju pa mic neviens nedzird. Btw vadi ir pareizi sasprausti. Mēģināju gan Skype, gan CS (pārbaudīju vai viss ir uz max, i mean transfer volume and else) un arī paskatījos paša datora Sound konfigurācijas un arī viss itkā ir uz max. BET TĀPAT NESKAN. Kāds nezin kas varētu būt par vainu ? Bez lieka spama, lūdzu. P.s. Arī GIGN meklētāju izmantoju, bet neko tamlīdzīgu neatradu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Paņem čeku, un nes atpakaļ uz bodi, maini pret jaunām.. vai pamēģini pie kāda cita datora, piemēram, aizej pie drauga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempa Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Es atceros ka man bija kkas liidziigs, tikai man bija tada problema ka tikai cs nedarbojas, bet Tev ieteiktu aiznest parbaudit uz cita datora, un varbut tomer vadi nav pareizi sasprausti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted October 22, 2006 Author Report Share Posted October 22, 2006 Problēma atrisināta Gāju caur to Skype guide ķip "Why mic is not working" un beigu beigās sanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts