TBlaze Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 <TBlaze> Purva-Zivs sveix * Looking up Purva-Zivs user info... <Purva-Zivs> nju ko vaig <TBlaze> vari iedot tiesiibas <TBlaze> esmu admineejis pa lanu <TBlaze> ira pieredze <TBlaze> ?1,00:?1,00)? <Purva-Zivs> adminu pietik <TBlaze> kad speleeju pret pod botiem bija forsi restarteet serveri <TBlaze> es arii gribeetu uz tava servera <TBlaze> luudzu <TBlaze> varu iedot 1 lS gadaa <Purva-Zivs> <TBlaze> iedo luudzu <TBlaze> mani viis apdirs <TBlaze> bet tas nekas <TBlaze> cerams ka tu mani neapdirsiisi <TBlaze> uz iedo luudzu man tiesiibas <TBlaze> es vareetu tavaa serverii uzlikt pod bot <Purva-Zivs> vari meegjinaat uzrakstiit sakariigu pieteikumu admin tiesibaam aqua forumaa <Purva-Zivs> www.csaqua.times.lv <TBlaze> nu es nemaaku raxtiit <TBlaze> bez kludaam <TBlaze> mani mamma nemaciija a skolaae sneesju <TBlaze> neeju <TBlaze> tb <TBlaze> ?1,00:?1,00(? <Purva-Zivs> nu tad kad iemacisies rakstiit dabuusi admin <TBlaze> nu vis varenaa Zivs luudzu <TBlaze> iedo <TBlaze> es vareesu tevi atbalstiit <TBlaze> maybe pat aizsargaat <Purva-Zivs> a nah man tavu atbalstu... <TBlaze> pret visaadiem zagliem <TBlaze> es maacos par miesasargu <Purva-Zivs> es pats esmu zaglis <TBlaze> iet jau pirmasi kurs <TBlaze> ?1,00:?1,00)? <TBlaze> nu veel labaak vareesu tevi pasu no tevis azisargat <TBlaze> nu luudzu <TBlaze> es tev iedosu 1 Ls <TBlaze> meenesa beigaas <TBlaze> kad iedos mamma <TBlaze> luuzdu <TBlaze> Purva_Zivs tu te <TBlaze> ? <Purva-Zivs> forumaa ej un netraucee mani te <TBlaze> nu es nemaaku uztaisiit savu topick <TBlaze> nav maciits <TBlaze> varbuut tu manaa vietaa uzraxti <TBlaze> un tad noveertee kaa ir <Purva-Zivs> zna4 suudiigs admins buusi <TBlaze> un ja labi tad iedo tiesiibas <TBlaze> kapee es jau teicu es pa lanu speleeju un admineeju, boti nesudzeejaaas <TBlaze> nu luudzu <TBlaze> iedo <TBlaze> es buus labs admins <TBlaze> mani audzinaas <TBlaze> citi admini <TBlaze> driiz buus labaaks par tevi <TBlaze> admins ?9,1>>> ??0,1#csaqua? you're banned <TBlaze> Purva-Zivs paliidzi ma <TBlaze> luuduz <TBlaze> es ta4u nevaru taa <TBlaze> ieiet serveri vins vienmeer pilns raada ka time out <TBlaze> ja iedosi tiesiibas, es buus parliecinaats ka vareesu ieiet serverii <TBlaze> Purva-Zivs luuduz * Looking up Purva-Zivs user info... otraa dala! <TBlaze> Purva-Zivs plzz iedo <TBlaze> vismaz kick * Looking up Purva-Zivs user info... <Purva-Zivs> es tev ban iedoshu <Purva-Zivs> gribi? <TBlaze> nee nee tas pa daudz <TBlaze> man tiaki kick <TBlaze> dereees <TBlaze> iedosi <Purva-Zivs> nee es tomer tavam IP banu iedoshu... <TBlaze> iedosi <Purva-Zivs> ja <TBlaze> w0w buusu kruts admins <TBlaze> iedo arii <TBlaze> kick <Purva-Zivs> nja admins ar banu... <TBlaze> un map <TBlaze> forsi <TBlaze> esmu kurts <TBlaze> mamma leposies <TBlaze> <Purva-Zivs> kaads tev IP? <Purva-Zivs> ienaac #csaqua <TBlaze> tuliit <TBlaze> 81.198.48.214 maneejasi <TBlaze> <TBlaze> ip <TBlaze> nu iedosi tiesiibas <TBlaze> luuudzu atraak <TBlaze> esmu nepacietiigs <Purva-Zivs> kautkur redzeets IP <TBlaze> ups pareizi es 4iitoju <TBlaze> uz visiem serveriem <TBlaze> nesaki nevienam <TBlaze> <Purva-Zivs> ok man ar tevi viss skaidrs <Purva-Zivs> diagnoze - loxs <TBlaze> tu esi loxs <TBlaze> w0w <TBlaze> es domaaju admins <TBlaze> ?1,00:?1,00)? <TBlaze> nu iedosi tiesiibas <TBlaze> luuudzu <Purva-Zivs> i ignore loxs <TBlaze> tev ir ignore <TBlaze> ka tu ignoree <TBlaze> stavot uz galvas <TBlaze> ? <TBlaze> vai lekaajot <TBlaze> ? <TBlaze> nu iedevi jau tiesiibs <TBlaze> ? Tas kas nezinaaja, tas ip ir vina personiigais, un servera =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NakeD Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 Atkal nodirsh nabaga zivi! Tomeer bez ponta dirsinaat cilveekus arii nevajadzeetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 a kur prikols ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBlaze Posted January 21, 2004 Author Report Share Posted January 21, 2004 prikols taads, ka es pats nezinu, bet vispaar vins ir iedomiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 21, 2004 Report Share Posted January 21, 2004 taa vareetu pat ljoti buut bet to nu peec shii teksta nepateiksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 vareetu pateikt ka TBlaze ljoooti labs aktieris zivtinja ar nesajeedza neko no shita ka vinjam atkal mozgas kompostree Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 vo caaljsmadzenes atziniiba - tas i kaukas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 <TBlaze> Purva-Zivs plzz iedo <TBlaze> vismaz kick * Looking up Purva-Zivs user info... <Purva-Zivs> es tev ban iedoshu <Purva-Zivs> gribi? <TBlaze> nee nee tas pa daudz <TBlaze> man tiaki kick <TBlaze> dereees <TBlaze> iedosi nekas iipashs ,bet pasmaidiit var Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 nu macho ! ! davai caaljsmadzene mainiities ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 Jaa piem uz teljpauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 nafig? ja dzilji sirsninjaa (un veel dziljaak praatinjaa) taa pati caaljsmadzene vien i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 nu bet tomeer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 a kur prikols ? Vo vo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 tblaze smird Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBlaze Posted January 22, 2004 Author Report Share Posted January 22, 2004 stumbrs rulle Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 pamaniiju ka stumbram visi smird!(arii es) Bet vai tas neesi tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 TBlaze ir tas pats kanlux.. kursh smird Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 l0l es jau domaaju kur shis noziedeejis. kaah - ja stumbram liekas ka blaze un tu smirdi tad tie nu galiigi nav visi. shinii gadiijumaa pat diezgan pamatoti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 es neteiktu ka tikai shinii gadiijumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 Man tur vairaak izskataas ka TBlaze apdirsh nevis Purva-Zivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 vei viens prikolu atkoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 Robins Varenaa zivskunga kalps Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted January 23, 2004 Report Share Posted January 23, 2004 hahahahah dream paluukoju tavu lapu tas par to kakjiiti labs reaali var iereekt ! laaaabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0Lt Posted January 23, 2004 Report Share Posted January 23, 2004 Mjaa TBlaze ir jau ir par ko pasmaidiit !!! Cik ilgi domaaji kameer izdomaaji ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 23, 2004 Report Share Posted January 23, 2004 /me reec neatvilkdamies. TBlaze - apsveicu - par tavu "prikolu" smejas caaljsmadzenes un nariki. LABS!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now