Jump to content
GIGN Forum

K-kads Windows Instaler!

labbeC^
 Share

Recommended Posts

kad es iesledzu pc man izmet tadu logu tipa windows installer un tas ir katru reizi ka es iesledzu pc! vinju var izrubit tikai ar Ctrl + Alt + Delete! Un ari kad meiginu k-ko citu ieinstalet u.t.t nu ne visu piemeram tadu programmu ka AutoCad izmet to hujnu un es neko nevaru ieinstalet! nezinat kas pa vainu?

http://www.gfx-dream.be/up/images/6383wfck.jpg

Viens variants ir Format C, bet man to negribas dariit! Jo pazudiis viena loti noziimiiga programma uz datoru sad.gif

Viens variants ir Format C, bet man to negribas dariit! Jo pazudiis viena loti noziimiiga programma uz datoru

tapēc gudri cilvēki visu sadala partīcijās.

Varētu apskatīties ar RegCleaner pie instalētajām progām to par ko viņš tur dirš un idzēst ierakstu, kā arī pie startup lai vairāk tādi gļuki nav kad palaiž. Šitais 100 puntki sēž raxtīc registry

tapēc gudri cilvēki visu sadala partīcijās.

Varētu apskatīties ar RegCleaner pie instalētajām progām to par ko viņš tur dirš un idzēst ierakstu, kā arī pie startup lai vairāk tādi gļuki nav kad palaiž. Šitais 100 puntki sēž raxtīc registry

OK pameiginashu...

Par to format C bail sapist to programmu es isti nez kur vinja atrodas viens dzeks pa 70Ls uztaisija tipa nu kr4 nelegalais satelits biggrin.gif

EDIT: a kuru man tur vajag izdzest araa??

Edited by labbeC^

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...