labbeC^ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 kad es iesledzu pc man izmet tadu logu tipa windows installer un tas ir katru reizi ka es iesledzu pc! vinju var izrubit tikai ar Ctrl + Alt + Delete! Un ari kad meiginu k-ko citu ieinstalet u.t.t nu ne visu piemeram tadu programmu ka AutoCad izmet to hujnu un es neko nevaru ieinstalet! nezinat kas pa vainu? http://www.gfx-dream.be/up/images/6383wfck.jpg Viens variants ir Format C, bet man to negribas dariit! Jo pazudiis viena loti noziimiiga programma uz datoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Viens variants ir Format C, bet man to negribas dariit! Jo pazudiis viena loti noziimiiga programma uz datoru tapēc gudri cilvēki visu sadala partīcijās. Varētu apskatīties ar RegCleaner pie instalētajām progām to par ko viņš tur dirš un idzēst ierakstu, kā arī pie startup lai vairāk tādi gļuki nav kad palaiž. Šitais 100 puntki sēž raxtīc registry Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted October 21, 2006 Author Report Share Posted October 21, 2006 (edited) tapēc gudri cilvēki visu sadala partīcijās. Varētu apskatīties ar RegCleaner pie instalētajām progām to par ko viņš tur dirš un idzēst ierakstu, kā arī pie startup lai vairāk tādi gļuki nav kad palaiž. Šitais 100 puntki sēž raxtīc registry OK pameiginashu... Par to format C bail sapist to programmu es isti nez kur vinja atrodas viens dzeks pa 70Ls uztaisija tipa nu kr4 nelegalais satelits EDIT: a kuru man tur vajag izdzest araa?? Edited October 21, 2006 by labbeC^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now