Jump to content
GIGN Forum

Plase Help

Recommended Posts

Tev ir routeris?

Tev ir patsvвtоgв IP?

Windows vai Linux?

Es nзesmu gaisєeмis, kas tagad тems un izzоlзs tavu problзmu. Pasaki kвda tв ir lai es zinвtu vai nevaru palоdzзt. Paрlaik ideju nav. Neviens te ar maмiskвm spзjвm nav apveltоts pagaidвm.

smiliez.de_2428.gif

Routeris - Internta Sadalītājs, daži to mēdz saukt arī par FireWall, bet firewall ir tikai funkcija ko pilda routeris.

Es manliekas ka jau vienreiz tev prasīju paskaidrot, kas tieši pa problēmu un kādi apstākļi!

Tad lūk arī ir tava problēma. Firewalls bloķē attiecīgo portu, caur kuru citiem būtu jātiek iekšā. Pāradresē portu uz savu iekšējo IP ( vai arī ja tev ir Software, ne hardware FireWalls, tad avienkārši atbloķē portu ) un visi tiks iekšā....

Bet uzskatu ka tev serveri nevajadzētu turēt smiliez.de_2428.gif

Tad lūk arī ir tava problēma. Firewalls bloķē attiecīgo portu, caur kuru citiem būtu jātiek iekšā. Pāradresē portu uz savu iekšējo IP ( vai arī ja tev ir Software, ne hardware FireWalls, tad avienkārši atbloķē portu ) un visi tiks iekšā....

Bet uzskatu ka tev serveri nevajadzētu turēt smiliez.de_2428.gif

kaa var uzzinaat savu ieksheeji IP ? plz pasaki

Problem is SWDS.DLL ...

piekrītu, tas nTw te baigi gudri runā, bet problēma ir pavisam vienkārša un tāda, kura gadās katram jaunajam serverim ( VAJAG nORmalu SWDS.dLL!!!111!!!111!!11 pameklē tepat foruma serčā..... P.S nTw man liekas, ka extreme vēl arvien nezin, kas ir rooteris viņš domā ka tas ir parastais firewalls ej te extreeme lai saprastu kā izskatās kastīte..

Kopš kuriem laikiem Ir vajadzīgs kkāds svds.dll smiliez.de_2538.gif ....cs1.6 + patchv21 = Viss strādā....

loool.... biggrin.gif tu laikam čist server nemak taisīt.. zināji, ka swds.dll ir čist vajadzīgs, ir jau viņš visiem cs et vajag nokrakot!!!!!!!!!

' date='Oct 18 2006, 17:31'] Nah tew serveri tu tak neko nesaproti no dakja brinums ka pats atzinies ka esi smiliez.de_2551.gif

Un tici man labaak netaisi serveri!!! Nepiepulee savas lielaas smadzenes cool2.gif

pašam ar nau nekādas lielās smadzenes...

Ja tu domāji kur dabūt to swds, Tad tev jau iedeva linku ( SPIED TE ) , bet ja gribi paču - tad Tad lūk links uz baltgeimiem

P.S. Par to worma tutoriāli....pfff...nafig tik ļoti visu vajag sarežģīt! Viš tik nenormāli sarežģītu ( nu labi vienkāršu, bet šitādiem - sarežģītu ) veidu ir ierakstījis, ka bail biggrin.gif Nav brīdims ka te tādi jautājumi nāk XD.gif

Edited by nTw

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...