Fragrancer Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 (edited) Tātad, man ir iespēja izvietot savu serveri uz provider PC, kuram virsuu ir Linux & 64bit ..... performances deel, serverim ir oraktiski atslegts 32 bitu supports ...... cik es saprotu, pasham amxx atbalsts buutu, Psycho sttam nekas ipashi nemainitos, jo Perl jau paliek Perl ........ bet problema butu tada - vai pats hlds.exe vispar ietu pie mineetas servera konfiguracijas Hostet pie provider man butu vnk ideali - noenmtu slodzi no saveja , providerim 20 mbit/sec liinija uz to PC ....... pats PC ar nav no vaajajiem ........ buutu normals game serveris .... Edited October 17, 2006 by niker444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 Baaac, es laiakm tiesham paaraak hard jautajumus uzdodu, uz maniem jautajumiem , vel neviens nav sakarigi atbildejis ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 (edited) Kopš kura laika linuxam ir hlds.exe ? Pats (pagaidām) neesmu sastapies ar Linux + 64bit kasti.... Kad es pārbaudu savus linux servera palaišanais failus, es atrodu sekojošus failus: hlds_amd hlds_amd64 hlds_i486 hlds_i686 Pēc tā, ka ieraugu amd64, es spriežu, ka viņam ir arī 64 moduļa atbalsts. Palažot HLDS uz linuxa, viņš automātiski atradīs sev vistīkamāko moduli un palaidīsies. Tev viss ies! Dont Worry, be happy P.S. Kādu distribūtu lietosi? Edited October 18, 2006 by nTw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now