Jump to content
GIGN Forum

SnowMan

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

SnowMan's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. AC Web Ultimate Repack.exe
  2. Problēma: Nolādēju failu kurš ir .exe formātā, gribu instalēt, bet to var ieinstalēt tikai C: diskā un cik skatījos samainīt nevar. Man nav C: disks, bet gan H:. Ko var darīt lietas labā, lai es varētu ieinstalēt savā H: diskā?
  3. Problēma: Spēlēju cs, gribu nolikt uz palodzes, piespiežu windows pogu [starp kreisajiem CTRL un ALT], viss kārtībā, bet kad eju atpakaļ cs'ā parādās melns ekrāns, skaņa, ir pastaigāt varu, bet neko neredzu. Kāpēc tā?
  4. Lidzi kompim naca disks ar visiem draiveriem un tos ari ieinstaleju! Kur lai uzzinu kada man sanas karte un kadu draiveri vajag? Kad kko klausos tad rada ka skan un viss cikenieka, bet ne pa austinam ne tumbinam skana nenak!
  5. Instaleju skanas kartes draiverus un izmetas sitads erors: Panemu continue anyway, itka ieinstalejas, parrestarteju pc, bet skana nav! Vairakas reizes esmu meginajis, bet skana ka nav ta nav! Kur varetu but problema?
  6. Procesoram ventilators bij nonīcis, samainīju un no tā laika ir tie 1.05 GHz. Spēlēju CS un pamanīju ka fps uz pusi mazāks nekā bija (parasti bija ~60, bet tgd bija tikai ~30), tad iegāju control panel un skatījos cik tad ir RAMs un GHz un rekā izrādās ka GHz palicis krietni mazāk, bet RAMs tomēr maķenīt lielāks palicis.
  7. Tātad problēma: Procesoram bija 1.75 GHz, bet tgd palika tikai 1.05 GHz. Kāpēc smazinājās? Un vai var kkā dabūt atpakaļ uz tiem 1.75 GHz? P.S. Tgd pat kontru nevaru normāli paspēlēt! P.S.S. Par to ka PC s*ds zinu, tāpēc komentārus par to nevajag!
  8. Paarinstaleeju windowu, ieinstaleeju cs, ieeju option un gribu uzlikt video uz open GL, kjipa piespiezhu apply vai ok un izmet shitaadu erroru.... Kaapeec taa?
  9. Kā es varu tikt interneta iestatījumos ja netieku control panelī!
  10. Bija tas pulkstenītis un izgāju no viņa ārā! Ok! Tas par to ctrl + shift tā varētu būt! Tgd vairāk nepīkst! Tnx!
  11. Problēma tāda: kad spiežu kādu pogu uz klaviatūras, procesorā kaut kas pīkst un vienu un to pašu pogu nevaru nospiest divreiz! Kāpēc tā un ko var darīt lietas labā? Palīdzat kāds!
  12. Kur var dabūt spēli American conquest pirmo daļu? Veca spēle, bet tomēr laba! Revconect nevaru atrast! Un googlē ir tikai demo versijas! P.S. Ja kādam ir, tad varbūt varat atsūtīt piem. pa skype!
  13. Esmu redzējsi, ka spēlētaji palecās tikai tik augstu, lai piem. mazliet redzētu pāri kastei... tātad uz pusi zemāk nekā parastais jump! Kā to var izdarīt?
×
×
  • Create New...