Jump to content
GIGN Forum

SNAIPER

Mirstīgais
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SNAIPER

  1. 1.Ka ielikt modeli uz karti!(viegli!)

    8ec356ad86cct.jpg

    No parastiem brash trusis sanāktu diezgan lempīgs un stūrains, ja vien vispār Jūs varētu ?uzbūvēt? tādu trusi no (brash). Pie tam vēl ar lielu varbūtības daļu viņš būs nekārtīgs atkompilets (kļūdas ir virsmās) un apgaismots ne pats ar vislabāko tēlu (artefakts).

    Šajā gadījumā pats labākais lēmums būs modeļa, pie kura un poligonu ir vairak (vijīgākas kontūras) izmantošana, un nebūs problēmu ar kompilāciju.

    Ir ieliekami modeļi ar punktveida cycler entety-objekt palīdzību. Vajadzīgā vietā kartes Jūs radāt šis objekts un viņa īpašībās ?Model parametrā? norādāt ceļu pie vajadzīga modeļa (failam *.mdl). Standarta mape modeļiem CS atrodas ?Cstrike\models? ? turp un vajag sviest savējos modeļus.

    Tāpat modelis var ielikt ar cycler_sprite objekta palīdzību, kurš vispār jau ir paredzēts spraytu iestarpinājumam. Bet īstenībā viņa arī var izmantot. Pie reizes, pat labak, tāpēc ka ar viņu modelis top realaks (kad viņā šauj no viņas nelaižas jebkuras melnbaltas ļēpas, kā tas notiek ar modeli, kas ir ielikts caur cycler). Tomēr, ja jūs izmantosiet cycler_sprite, tad būs nepieciešams ?iežogot? modeli aizkavējoši spēlētāju CLIP-brash, tāpēc ka modelis būs pārejams cauri.

    Lai zinātu, kur tieši vajag radīt CLIP-brash ap modeli, rekomendēju izmantot redaktors Hammer 3.5 beta versijas (pēdējā šā panta rakstības momentā). Versijā 3.5 beta modeļi ir attēlojami taisni redaktora logā, ka ļoti ērti un pārskatāmi.

    Tagad neliela viltība par to, kā ielikt modeli, izmantojot cycler_sprite: kad Jūs izvēlēsieties šā objekta parametros pašu modeli, kuru gribat ielikt, tad Jums dos izvēlēties tikai failus *.SPR, t.i. sprajti, bet mums ir vajadzīgi modeļi *.MDL. Šis ierobežojums viegli apietas. Vienkārši ievediet faila (zīm. cm. ir zemāks) vārda rindā *.* simbolus, un Jums kļūs redzami visi failu tipi. Tālāk Jūs ejat mapē ar ?cstrike\models modeļiem? un izvēlaties vajadzīgu modeli.

    c3ff848910b7t.jpg

    Radot zip-arhīvu ar Jūsu kartes galīgu variantu, ne aizmirstiet iekļaut viņā un visos nestandarta modeļos. Bez tiem karte nepalaidīsies!

    P.S. Ja vajag atbildes uz parejiem jautajumiem ta ari pasaki!

  2. Man vispar nezinak izdarit 3 step var kads palidzet man raksta:

    Stage 3 - MySQL Connection Verification and Database Creation

    e107 was unable to establish a connection to the MySQL server using the information you entered. Please return to the last page and ensure the information is correct.

    MySQL Reported Error:

    Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)

  3. Rats-Toilet ir laba ideja, tikai gruti butu BSP/CSG uztaisit toilet podu /izlietni/vannu, ja tos netaisa kantainus.

    Mmm... ideja izveidojaas.

    cs_rats_bathroom

    Terori saak vannaa, viniem jaatiek lidz podam kur hostigi, un

    janogaazh domestos pudele lai tos nogalinaatu un samazinaatu

    CT iespeejas uzvareet.

    CT saak izlietnee un var shaut ar zobu pastas tuubinju biggrin.gif

    un ja var jaizglabj tie mikrobu-hostigi kam bail no DOMESTOS?

    nu un kr4 nolaisties lidz podam kka aizraapot utt utt un save the hostages.

    Un bus vel PANIC BUTTON lai varetu appludinaat vannasistabu biggrin.gif

    Ko vel varetu ielikt? Nu kkadu fun priekshmetu utt...

    Man patik shita ideja cool tongue.gif

  4. Nu varetu tadu ka lielu maju kuru vel tikai cel tur sak Ts a CT lauka viniem jatiek auksa pie kilnieka a Ts sak katrs sava stava.

    Vai kaukota lidzigu mapei TV-tower!

    Un vispar iesledz fantaziju!!! tongue.gif

    EDIT: Ja godigi tad toilet-rats butu interesanti!!! naughty.gifnaughty.gifnaughty.gif

  5. Taatad shied taisu sawu mapi kko liidziigu awp map!bet veleejos jautaat vai var panjemt jaw esoshu map un biki piechiniit!??piemeram awp_map un tadkaut ko pielikt klaat!??

    Vis par var bet kad parveidosi .txt faila vajagierakstit kas sataisija sito map tava piemera awp_map un tad tikai kas parveidola!!!

  6. Es sataisiju loti labu map gribeju to izlikt vertesanaj bet padomaju varbut man uzpelet saja map lai to parbaudit(es ta vienmer daru).Un izradas ka sita map baigi lago.

    Nu tads jautajums ko jadara lai map nelagitu un ja var paskaidrojiet par r_speed jo es sapratu kas tas ir a ka vinu palielinat nesapratu!!!???? smiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gifsmiliez.de_2469.gif

  7. nju no tava raxtiitiiaa apratu to ka tu jopprojaam nesaproti, kaa uztaisiits eenas... Lai uztaisiitu eenas dari taa, ka es ju teicu kaadus 5 postus atpakalj! lieto light_enviroment! bet tur kur ir tie lenji, kad l piespiezh Alt+Enter aughseejajaa lenjii jaabuut vai nu lielaakam skaitlim par 270 vai mazaakam! es ieteiktu 200.. buus lap:D biggrin.gifbiggrin.gif ja tu gribi pilniigu tums bez neviena gaismas starinja, tad uztaisi kkur ieksh mapes kvadraatu ( taadu, kuru neredzees) vai arii iekshaa kaadaa maajaa, kur var paarvietoties un viss paareejais buus totaalaa tumsaa!!!

    A ja man nevajag totalu tums ta pavinu lai butu vis redzams bet nebutu gais uz cik jaliek tas envesible??? blink.gif

  8. bet taa jau burtus nevar uztaisiit

    Tu laikam doma ka nu piem satasit A burtu vajag divas slipas linijas!

    Tad vajad izmantot rotation:

    Panem 3d skata iezime taisno pagali tad jebkura iznemot 3d skata piespied uz iezimetas figuras un pa malam paradisies aplisi spied un turi apliti un griez cik tev daudz vajag.Ja nesaprati meiginasu paradit ar zimejumiem! zaban.gif

  9. un veel kko gribeeju pateikt. .. sac kko jaunu kko orginaalu .. kko pa uudeni vai kko taadu .. un netik tizlu lai viss buutu diezgan atbilsto6i .. un pacenties.. nu 6is .. vareeji labaak nu bet bet... takaa davai .. gaidu tavu next mapi..!!!! evil6.gif

    OK centisos bet man mapes pa udeni neparak bet nakamaja projekta buss udens!!! laugh.gif

×
×
  • Create New...