Jump to content
GIGN Forum

ripaaa

Mirstīgais
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About ripaaa

  • Birthday 09/16/1991

Profile Information

  • Location
    Jelgava
  • Gender
    Male

ripaaa's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Tev sen jau besi tas backgrounds, gribi nomainit, bey nezini kaa!!! Lū pamācība!!! Atceries!!!! 1.Programmu ko izmanto der tikai CS 1.6 un CS:CZ (CSS nederēs) 2. Bildes izmeram jabut 800X600 lielaki vai mazki bilzu izmeri var neradities vai ari but slikta kvalitate!!! Kas jadara!!! 1.Nokacha so programmu Cake v0.1 (Mekle GOOGLE) 2.Atver bildi ar to programu!!! 3.Bildes izmeram jabut 800X600!!! 4.Saseivo savu izveleto wallpaper valve/cstrike/resource/background 5.Palaid savu CS 1.6 Ja kkas neiet tad mekle visu GOOGLE Made by nemes1s (oficālais autors)
  2. Psc pamekle torrentos!!!! Un vispar visi draiveri nak lidzi matesplates diskam!!!
  3. Diezgan noderīgi!!!! Eu..tu taisi to skinus, es tev pametu tadu ideju!!! T bus ģērbti kā urlas, bet CT ka normāli cilvēki!!!!
  4. Gribi savu sniper scope!! Programmas ko vajdzes: 1.Sprite Wizard 2.Sprite Viewer 3.Wally Kas jādara!!! Sakuma izdoma vai tu gribi taisit savu sniper scope vai jau gatavu uzlabot!!! 1.Sniper scope izmeram jabut 256X256 un jabut *.bmp formātā!!! 2.Lietp Sprite Wizard lai no *.bmp formata iegutu *.spr!!! Atrodi savu *.bmp failu (Pirms konverte opcijas jaieliek Alpha Test). Pec konvertesanas ar Sprite Viewer parbaudi vai viss ir noticis pareizi un ir sanacis *.spr !!! Tavam sniper scope vardam jabut "sniper_scope.spr" ja ta nebus tad nekas neies!!! Ieliec savu *.spr failu CS 1.6 sprite folderi!!! Un tev ir gatavs jauns sniper scope!!! 3. Ja gribat gatavu parveidot tad tad *.spr failu parveido par *.bmp failu un veic sev vajadzigas izmainas!!! Tad seko 2 solis!!! Ja kko nesapratāt meklejiet GOOGLE vai BANANA Made by -=Aiss Noob=- (oficālais autors)
  5. Ceru ka liekas noderīga pamācība!!!
  6. Kā uztaisīt pašam savu radaru??? Programmas kuras jums vajadzēs!!! 1. Adobe Photoshop vai jebkura veida zīmēšanas programma!!! B 2. Sprite Wizard Lietas, ko jums noteikti vajadzētu zināt!! 1.Failus vajag seivot *.bmp 2.Visiem *.bmp failiem vajadzetu but 256 color!!! 3.Failiem vajag but 128X128 Kas jādara!!! 1.Atveriet Adobe Photoshop vai jebkuru citu programmu ar ko apstrada bildes!!! 2.Taisi radaru ar izmeriem 128X128 (Galvenais lai butu 256 color). Saseivo ka *.bmp failu!!! 3.Un tā j;us esat saeivojuši failu!!! Atveriet Sprite Wizard (spieziet "Next" kur vajag) un atrodiet savu radaru.bmp!!! Spieziet "Additive" pec tam "Next" un "Finish"!!! Saseivojiet savu radaru kā "radar640" un ielieciet sav CS mape pie Sprites foldera!! Ja jums ir kādi jautājumi tad ejiet uz GOOGLE vai arī uz ŠEIT Made by Chipzinha (officiālais autors)
×
×
  • Create New...