Jump to content
GIGN Forum

Ghenis

Mirstīgais
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Ghenis's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Ghenis

    Domēni Na šaru

    Tas ir pieejams personām virs 18. 99% gadījumu ub3rh4x0rziem nav 18 un pakalpojums nav pieejams.
  2. Tā,kā jau visi cilvēki zin, CMS sux. Bet daži subjekti to nezin un lasot šamējo tekstu viņiem atslēdzas smadzenes. Visi nesazombētie var pamest topiku, bet pārējiem - ir daudz un dažādas CMS(Content Managament System jeb Satura Pārvaldības sistēma). Katra domāta savam mērķim un darba uzdevumiem. Bezmaksas CMS apskats ir pieejams - http://www.opensourcecms.com/ . Še varam aplūkot izplatītākās haļavas CMS.
  3. Ghenis

    Domēni Na šaru

    a man pofig ... tikai ghenis.id.lv ir reģistrēts uz mana vārda... citiem esmu tehniskā kontaktpersona... un no tām lapām ir viens liels labums - vismaz būs par ko parēkt ...
  4. Ghenis

    Domēni Na šaru

    Izskatās, ka te ir savākušies ub3r1337 web developeri. Un visi savus webus grib bāzt zem *.sytes.net domēna. Nekāda nacionālā lepnuma. Un tā, neizprotamu labdarības jūtu vadīts, nolēmu izdalīt *.ar.id.lv subdomēnus par velti. Vēl principiāli ir pieejami *.hdtv.id.lv un *.ghenis.id.lv subdomēni. Pieteikumus metam uz meilui ghenis[uz]inbox[punkts[lv]. Ak jā, derēs tikai statisko IP adrešu īpašniekiem, jo netaisos ik pēc katras IP maiņas ar roku rakstīt jaunu IP. Slinkums, odnako.
×
×
  • Create New...