Jump to content
GIGN Forum

h1tman

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by h1tman

  1. LOL! To es zinu, tur vnk nevar izvēlēties, lai saglabātu citu failu... Ja tu kādreiz būtu kko darījis uz vegasa, tu zinātu
  2. psc pidinjsh.. ahujena jau tu esi sasniedzis blje.. piss suudu lox
  3. Tikai dziesma.. Viņš man saglabā parasti kkādā veg failā.. Snaiker, apmēram sapratu, thx!
  4. Esmu redzējis gan cilveeka bildi, gan tavu Ordij, bet ar resnuli peinu, jeb varbūt pareizāk būtu teikt - laucinieka peiniņa, kurš nemazgā zobus un visu laiku ēd, nevar salīdzināt!
  5. Dear Pain, gribēju tev tikai pateikt, ka tu tomēr esi neaptēst! Labāk notievē un neēd tik daudz tauku... Peiniņ, tu varētu arī beidzot iemācīties iztīrīt zobiņus (Ak jā, jūs neaptēstie un netīrie dzīvnieki tak nezināt, kas ir zobu pasta) un ar tik smirdīgu mutīti tu te vispār varētu vairs neko nerakstīt, jo zaebalo tu man jau esi.. Pain neapvainojies, bet kāda velna pēc, tu vēl liepājniekus sauc par lauciniekiem? Tu pasties uz sevīm! Bildītes kurās es tevi redzēju, nespēju nenoturēties un neņirgt par tādu laucinieku - Congratulation!
  6. Da nē, man ir baigās aizdomas, ka var saglabāt mp3 formātu arī!
  7. Kr4 man ir tāda problēma, ka es uz Video Vegas 5.0 nemāku saglabāt savu uzmeikoto ūberkruto dziesmu mp3 faila formātā! Vai kāds varētu pateikt, kā var saglabāt mp3 formātā, vai ka dabot mp3 formātu beigās! Paldies jau iepriekš!
  8. h1tman

    Cs Pro Mod 1

    Btw tā nav īstā statistika! Piemēram es tajā xfire.com nekad, ne par vienu spēli neesmu balsojis (vsp 1x dzirdu to adresi) tātad padomā, kā ir īstenībā! Varbūt vēl tu ticēsi, ka CS 1.6 spēlē tikai ~600k?
  9. Būtu labi par pirmo, bet otrais arī der..
  10. daunis! Nē, es domāju par karu
  11. Sveiki tautieši! Te ir kāds, kas ir redzējis kādu dokumentālo filmu par latvijas vēsturi? Ja ir, tad varētu man tākā pateikt nosaukumu, vai vismaz, kur esi kačājis! Lūdzams tādu, kas aizliegta rādīt TV! Thx jau iepriekš.
  12. h1tman

    Maziņš Fights!

    Negribēju taisīt jaunu topicu, vopšem, ko jūs sakat par šo? ....
×
×
  • Create New...