Jump to content
GIGN Forum

exot1k

Mirstīgais
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About exot1k

  • Birthday 08/27/1989

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Gender
    Male

exot1k's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. nja nenaca prata ka outlawa kas taads vareetu buut liels paldies tev
  2. Sataisiiju serveri, webu, bet tagad vajag forumu. Uliku phpBB bet tas meta kautkadu erroru visiem. Tapec gribeetu uzlikt (Invision Power Board), bet nezinu kur lai to noka4a google mekleju, viju oficialaja saita nevar noka4at ja kads zin kur noka4at (Invision Power Board) ludzu iedodiet tiesu linku busu loti pateicigs!
  3. es panjeemu amx_gore_ultimate un straadaa diezgan labi
  4. tu domaa amxmodx.org searchaa vai gign? amxmod webaa rakstiiju blood paljubomu nebii tur taa
  5. Vai kads varetu pateikt ka sauc to pluginu kad asinis sljakstas ljoti daudz kad esi stipri ievainots, mekleeju amxmodx.org bet nezinu kaa sauc tapee svaki ar to meklesanu!
  6. Vai visiem met ara kaut kadu divainuerror kad meegini connect serverim? Vinjs itkaa noka4a tos security modulus un tad izmet divainu error un neielaiz serveri saprastu ja butu 4iti bet ka nau vinju un ta ja sak vinju mest to error tad kaadas 5reizes un pectam tikai var tikt serveri... Vai ir iespejam kautka noverst sote problemu? Un man ir velviens jautajums vai var kautka uzlikt lai tos Security modulus VACam ka4a atrak?
  7. Atkal problema ir psychostatos... Paldies visiem kas man palidzeja ar ieprieksejo problemu un viss tagad strada, bet ir vel viena problema... Man diemzel nerada player skills un server connection history Luk te bus divi skrini kas tiesi man nestrada: 1. Skriins Nr.1 2. Skriins Nr.2 Ludzu jums palidzibu ari ar so problemu...
  8. Nu tas jau tikai logo DAY OF DEFEAT taas theme taads tagad paarliku uz veco kas bija pirmstam Skatit te Un HopeWaplet kuram tabulam jabut atseviski?
  9. Meginaju darit viskautko parinstaleju vinju kadas 20 reizes kamer aizgaja vispar ka speletajus rada bet tapat kautkas neiet ja kads zin kas tieesi varetu but pie vainas ludzu sakiet!
  10. Man te ir radusies viena problema ar psychostatiem... Iteka visu palaidu strada web raada speeleetajus bet kad ieieju CS nevaru uztaisit ps_password [parople] man parada sadu tekstu [PsychoStats] Setting initial user password for player matching name 'exot1k' [PsychoStats] SQL error. Contact your admin: 'Table 'ps_stats.pstats_' doesn't exis un weba nerada Weponu Damage, Headshots utt+ nerada kur speletajs vis vairak ir iesvis pa kuru kermenja dalju! Luk skriini: skriins NR.1 skriins NR.2
×
×
  • Create New...