Jump to content
GIGN Forum

Cyb.pL*SEXER*

Mirstīgais
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Cyb.pL*SEXER*'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. man tas notiek tikai at GTA SA ,GTA Vice city man iet,un video karte man iet,CS 1.6 arii man iet un visas citas speeles arii...!!! iespejams,ka GTA SA vajag kaadu failu kas man naw...!!! un GTA SA es ieiet iekshaa waru ,kad uzspiežu new game man uzlaadejas un izsledzas kompis,vai arii paraadaaas ritenis un izsledzas!!!
  2. moshk kāds warat palīdzēt vai esat dzirdējuši tādu problēmu...! es uzinstelēju GTA san andreas un man kaa jāsāk spēli,tā izslēdzas kompis...! citreiz kā sākas spēles filma tā izslēdzas...! nemaz newaru 2m paskriet liidz ritenim,taa izsledzas un restartejas! kompis man ir jaudīgs un maniem čomiem ir šwakāki kompji un iet wisiem...laikam man naw kkas uzinsteleets...!!!! esmu mēģinājis gta uzinstelēt no 7.diskiem,taa nau disku un kompja vainas...kkas nau uzinsteleets!!!
  3. man liekas ka tas ir iepejams,jo kko tadu biju dzirdejis...bet tur jameklee kaads profs!
  4. nu tad uzraxti visu kas jaadara,lai registretos tajaa fat.lv
  5. nevar kaads man uzraxtiit visu peec kaartas kas jaadara,lai tiktu kaadaa labaa un atziitaa torentaa!!?
  6. kursh tad ir vislabaakais torents,un kas tur vajadziigs lai registreetos!!!?!
  7. dc++ normaals tikai man maximaalais atrums ir 2KB/s man ir bloks uzlikts...un es iekachaaju kkadu bithack.lv tur sarezgiti un velkaas tikai uz kadiem 35KB/s
  8. kur var nokačāt lielās spēles nereģistrējoties,piemeram taka no baltgame.lv cs 1.6 var nowilkt!!!? besii araa...visur vajag registreeties un ir baigi sarezdjiiti,gribu san andreas un delta force un veel daudzas citas nowilkt! vai tieshaam nau newiena majaslapa,kur var nowilkt lielas speeles,nereģistrējoties un neinstelejot kkadus suuda programmas!!!?
  9. jūs nezinat kādu mājas lapu kur var uzreiz nowilkt lielas spēles,piemeram DELTA FORCE,vai GTA san andreas pilnaas versijas...es pa googli rakos un piedaawaa pirkt,un akal citur jaamaksaa...zb taa chakarēties...! un no dc man leni welkaas! Mosk juus kaads zinat kaadu normālu majaslapu kur var nowilkt!!!?
  10. kaada atšķirība cs 1.6 patch v23 vai cs 1.6 v26 ????? kursh ir labaaks un kaa vinjus pielieto!!!!?
×
×
  • Create New...