Jump to content
GIGN Forum

PliKaiS

Game Admin
  • Posts

    480
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by PliKaiS

  1. nigers kas te vare tu butu tikai tu! tu jau pat nevari normali uzrakstit...A pec tam pateiksi ka es pirmais saku :D

    Tavs gadijums ir vispār dīvains. Te monitorings , Te wh, Te vēl kkāda huiņa tākā būtu labāk paklusējis !

  2. agraak ljoti biezhi speleju war3 servakaa,un jaa - bij taads chiitaks langis kursh mainija IP un lika citu speletaju nikus. atceros kaa metu vinjam katru dienu pa 10-20 votebaniem.. un simss tai pat laikaa arii speleja :) takaa tas nu noteikti nav vinjs.

    ā rekordists bija ienācis. 50 bani par 1 mapi , tas ir jāmāk :D

  3. Ievērojiet tikai fy mapēs (fy_pool_day, fy_iceworld) pēc transfēra drīkst šaut, pārējās mapēs nedrīkst! Es nez laikam neesmu bijis īstajā laikā, kad viņš ko tādu saka. Vienīgais aizrādījums no manis ir par to ka, lai nefrago tik daudz, bet pievērš uzmanību Čīteriem vakar ar iceworldā diezin vai viņš pamanīja, ka viens džekas ar norecoil un aim mauc.

    Ievērojiet tikai fy mapēs (fy_pool_day, fy_iceworld) pēc transfēra drīkst šaut, pārējās mapēs nedrīkst! Es nez laikam neesmu bijis īstajā laikā, kad viņš ko tādu saka. Vienīgais aizrādījums no manis ir par to ka, lai nefrago tik daudz, bet pievērš uzmanību Čīteriem vakar ar iceworldā diezin vai viņš pamanīja, ka viens džekas ar norecoil un aim mauc.

    Neatceros , ka kko būtu dzirdējis par šaušanu pēc switch fy mapēs. Boti vai noobi nav starpības ,katram pasprūk kāds šķībāks vārds , bet tev tas ir patstāvīgi. Kā arī savu reizi ir intresanti kādu pavērot specos nevis tikai fragot . Un pat ja viņam ir 6 gadi noteikumi vsiem ir vienādi.

  4. Uz admina tiesībām pat nepretendēju, kaut ko laikam neesi sapratis. Stulbs vienīgi ir tas, kas var neargumentēti izvirzīt apvainojumus. Interesanti gan kā tik inteliģents puisis kā tu ir ticis pie admina tiesībām? Varbūt citu adminu labvēlība vai arī vienkārši palika tevis žēl ? Ja negribi grāvjus rakt domā ko runā.Tas, ka tu esi internetā nedod nekādas tiesības apvainot citus bez pamata.

    Maize paklausies uzmanīgi ,adminiem tiesības ir tāpēc , ka cilvēki ir pierādijuši , ka spēj loģiski spriest nevis tikai fragot. Katram gadās nolamāties un pateikt pāris vārdus , kas neatbilst ētiskai leksikai , bet ar sūdzību , kuru tu sāc ar to , ka admins ir pediņš , lai arī ko tu būtu vikipēdija izlasījis tu tikai visu pasliktini. Nu nopirki scrool un kas notika tālāk ??? sāki gaidīt ka "rushotāji" skries uz bāzi un aizmirsi ka neviens negrib gaidīt minūti tāpēc kā tu saki HOMIJS krisi kkur ? :zhaav: vispirms demo, normālu aprakstu un tad vari lamāt adminus un pārējos , ka ir āksti un nav uzdevumu aukstumos. :thumbsdown:

  5. Mcaa es tulit istaiwiwu video ka es speleju uz multifinger

    Saksim ar pavisam vienkāršu lietu ir tik grūti ielikt tos 3 demo ,bet vot padsmit postus ar prosta sūdu nav grūti tev drukāt ?!

    Laikam jārunā tavā leksikā lai tu saprastu.... Nahuj bleg tu jau pirmā reizē neieliki demo un klusiņām visu nenokārtoji?

    Labi nav tev nav žēl tās naudas.... Tev ko naftas kompānija pieder ? būtu iztērējis mazliet laika ielikot 3 parastus linkus un ietaupītu gan naudu , gan uzreiz tevi liktu miera.

  6. Tākā ir gājuši gadi ....beidzot laikam esmu nobriedis paprasīt xmap komandu.

    Ja pirms tam viņa nebija nepieciešama , ja nu vienīgi pontam ,tad tgd ir mazliet zb spēlēt 2vs2 piranesi , jo iekšā ir wos team pro. piedevām arī nestandarta mapēm , kad pietrūkst 1 balss ir mazliet kaitinoši. tāpēč patiešām palūgšu pievienot manam komplektam xmap komandu.

    tākā esmu admins šeit jau diezgan ilgi domāju sevi aprakstīt nav nepieciešamības.

    Liels paldies par uzmanību.

  7. Pirmkārt, tam Zadrotam kādos 10 raundos redzēju vienu epizodi, kur viņš notēmēja uz vietu, kur bija pretinieks. Tiesa, es bieži vien tur rīkojos tāpat. Citur, neatradu pat kur piesieties.

    Otrkārt, nākamreiz ņem vērā manus ieteikumus,nevis turpini piedirst adminčatu ar nevajadzīgu sūdu + vēl visādiem apvainojumiem adminu kolektīvam.

    Un par to paviršību, ja reiz sūdzība par mani, tad man par biksām, par nepamatotiem slapiem CTs virzienā vienā raundā, de_chateau kartē, kad likās, ka uzlika C4 un es nedaudz uzslapoju.

    P.S.

    Kopumā situācija bija tāda, ka auglis man teica, lai banoju Zadrotu. Uz to, ka skatīšos/neredzu neko īpašu, viņš atbildēja, lai vnk banojot. [Kā par brīnumu, banu Zadrotam neliku, pēc tam, kad auglītis pateica, lai vnk banoju. Sorry, ka atļāvos viņam nepaklausīt]. Tad viņš sāka stāstīt, kā, pāris dienas atpakaļ, Zadrots viņu kaut kur, caur kaut ko nošāva. Teicu, lai nes demo uz forumu, nevis man te raksta grāmatu. Iespiest grāmatas ārpus darbalaika netaisos! Pēc tam sekoja kārtējā muldēšana par GIGN adminiem, tad nu nobanoju, lai iet iedzert balderjānīšus.

    Nedaudz atgādina Mustanga līmeni man..

    P.P.S.

    Auglīt, kā Tu mani nogalinātu? :D Tā tīri intereses pēc, kā Tu to izdarītu?

    Ups! Pārskrienot pāri vēlreiz tam tekstam, nopratu, ka sūdzība nemaz nav īsti par mani. Kopumā nesapratu, par ko īsti tas auglītis ir tā sabēdājies. :coffee:

    kaiminu vasja tgd brauks ciemos :D:D:D ja neuztraucies es esmu vainigais :D

  8. BLEDJ JUS NAHUJ KAUTKADI DAUNI ESAT VAI KĀ?

    Lumpy nobanoja mani uz 2h par abuse.

    ZADROTS BLE IR NAHUJ JOBANS KUCES DEELS BLE, TAPAT KA TIE ADMINI KURI NESAPROT KA VINAM IR WH. ZAIBAL BLE PASTATIES DE_Train PA DIENU KAS BIJA, REDZESIET KUR ES RAPJOS AUKSA UN VINS SAUJ PA TUKSU GAISU VISU LAIKU.

    Čist jūs esat nedaudz aptaureeti nahuj ble kuces kkaadas.

    Vismaz varu lepoties par to ka man ban - esmu pro kaut jebko jus teiktu.

    Gribas vnk nogalinat istaja dzive šitadus lohus kuri neko nejēdz, reali vienigais normalais bija plikais, tagad vins ari uzbaž man perm.

    Tā lai auglim nebūtu gari jāraksta , izskaidro uzreiz kad stāstīsi savu sāpi kā tas nākas ka nobanoju zadrotu un pec 2min ienāc tu un uzrādies ar šo banu ?

    es protams ticu sakritībām uz ip change , bet tik ātri ?

    p.s tu te pieteikuma uz acc teici ka tev 18 vai cik tur gadi ? tu paskaties uz savu leksiku un rakstīto .tu nopietni ?

    Tev pa šito vien vajag atvaļinājumu for many years !!!

  9. Tā lai auglim nebūtu gari jāraksta , izskaidro uzreiz kad stāstīsi savu sāpi kā tas nākas ka nobanoju zadrotu un pec 2min ienāc tu un uzrādies ar šo banu ?

    es protams ticu sakritībām uz ip change , bet tik ātri ?

  10. Izcēlu tikko uz Norvēģijas spēli handbolā 30, tākā tagad var slidināt NHLā ieksā kur nu man galīgi neiet :D

    ja es ari live diezga pacelu uz vinam :D

    p.s.labojums nu jau laimests sastada ap 460ls sodien neskaitot ieguldito :D

    jauzliek sodien uz nhl un rita uz futeni,tad janem pelnits atvalinajums :D

    sodien tak nba ari ir :D

  11. Kas tad nu? Ko šodien pa NHL puiši domā?

    Nu es noteikti liksu uz pingviniem un devils ( pa devils gan nezinu vai dubultiespeju vai tiru uzvaru :D) ,bet neieteiktu vadities pec manis ,taka sodien ir brutali veiksmiga diena un jau esmu 350 pacelis sodien es liksu uz labu laimi mosk nospides :D vel uz devils var over 4,5 stabili manuprat,neesu gan nhl specialists :D

  12. O senx. Par tiem over/under, tos vārtus skatās tikai no pamatlaika, jeb pamatlaika, ot, un bullits kopā?

    Izskatās diezgan interesanti, uz vienu spēli var samest vairākas likmes, un tas saucās kombinētās likmes? Mazāk iespēju iebraukt auzās.

    Kapēc tie under/over rakstās ar komatu, piemēram, 2.5; 3.5; 4.5? nevar taču iemest 4 arpus vārtus.

    Spēle beidzas ar rezultātu 3:1, tas nozīmē ka mans under 4.5 ir izgājis

    over vai under piemeram 2,5/3 neliec jo tas nozime kad tava likme ir uzlikta puse uz over 2,5 otra puse uz 3 .principa tadas neliec liec labak vnk over 2,5 utt . nu ja saskaiti cik goli un miers :D kombinetas likmes ir kad tu liec ,piemeram, devils vs tampa over 4,5 + detroita vs fila over 4,5 . ja nekas nav mainijies tad tu nevari ieklaut 1 ceka 1 speles 2 notikumus.

  13. Lasot jūsu sarunas tas Toķiks mani baigi ieinteresējis :) Bet nekad ar to neesmu aizrāvies. IR kādas pamācības, ieteikumi kā to visu sākt un kā tas viss notiek?

    Nu pats galvenais vismaz man liekas ir likt ar galvu un neceret ka miljonus vinesi :D ja tikai saksi likt labak pa mazam naudam un maziem laimestiem kamer sapratisi kas un ka . Protams ir velama vismaz kkada sajega sporta. ja , piemeram, vairak rubi futene tad liec tu ir or what ever kur nevis tikai uz bukmeikeru domam palaujies :D

  14. vot tas ir patikami uzliec uz over un jau 1.perioda dahuja goli :D

    EDIT : vot tas ir patikami ,man vel ne reizi nebija visas likmes izgajusas uz nhl ,lai kam tpc ari ka reti lieku uz vinu :D

    pa dienu biju iebraucis 30ls minusos nu tgd ir SMUUUUKI plusi :D jaiet laikam gatavoties Dinamo spelei :D

  15. nez pa NHL domasu velak ,biju uzlicis 40ls uz Legia un -1 Besiktas . nu vismaz savus 70ls dabuju :D

    tgd uzmetu visu uz Lazio 1 puslaiks ,redzes. ka bus ta bus :D tad jau varbut ari pa NHL padomasu ,bet taka optibets laikam ir minusos jo piedava diezgan skopi likmes uz nhl nez vai likshu .uz Blackhawks itka varetu. par pit bost mosk over 5,5 jo tur vis atkarigs kada diena bus pingviniem . vini parasti kko nocakare .:D

  16. Wow taa neko , ja nav noslēpums kādā toķikā liec?

    Vakar nakt arī bestafe uzmetu 5 ls uz random spēlēm , 20 ls pacēlu tagad arī uz futbolu šo to uzliku , bet parasti futbols man neataisno cerības.

    es pagaidam pieturos pie optibeta,nepiedava tas labakas likmes bet piecies jau var :D nu man tiesi otradi drizak futbols dod vairak neka hokji ,pa basi nemaz nerunajot. tapec uz nhl lieko tikai looti reti :D

  17. GOOD sorry taka es eju prom vairs nevaru ,biju tv pm aizmetis :D

    taka vakar man nhl ceks neizgaja uz kuru biju uzlicis 15 ls sodien nolemu atspeleties ta teikt :D

    Atletico madrid ,birmingama,catania,munchen 1860 over 2 visas speles 40 ls (kas protams neizgaja)

    toties --> Ska -1,5,Tvente,celtic,Viktoria Zizkov - Marila Pribram (over 2,5) ,un tapati munchen over 2,5 izgaja uz uraa

    likme 18,46ls = laimests 281,97 :D tgd tik jaizdoma kko labu ko uzlikt talak un jaiet brivdienu atzimet :D

  18. Tātad cienījamie vieglas naudas pelnītāji .... bez optibeta , kur vel ir iespējams normāli uzspēlēt ? es domāju pēc pieredzes un kāda ir tā starpība ? jo , piemēram, cik zinu tad Betsafe -1 ir tas pats kas opkika -1,5 ? :D

×
×
  • Create New...