Jump to content
GIGN Forum

Jamaika

Mirstīgais
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Jamaika's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. kex spele jau diezgan sen, bet neizceljas ar kadam aktivitatem. Tas, ka dazhi admini chatu nelasa vareetu but izskaidrojams ar 1.ir tadi kas chatu vnk izsledz. 2.dazhi nelasa ''just like that'' 3. nepamana. Bet nedomaju,ka tas ko mainitu, ja shamejais tas tiesibas dabutu.
  2. Pienjemsim, ka esi ieceljojis jauna valsti. Esi paspejis izkravat somas, neesi kljuvis par pilsoni, bet jau pieprasi siltu vietinju valdiba. Kads nesaskata MILZU ambicijas ? Nu un, ka spele pa naktim. Ar laiku apniks vai citu apstakju delj to nedarisi. Nu un, ka tev ir pieredze elounge. Gign ir pavisam cita veida individi. Nu un, ka esi sakaraigs. Ja katram tadam dotu tiesibas, tad katrs treshais butu admins. Nu un, ka spele 3-5h diena. Te ir cilveki, kas spele vairakus gadus un nav admini. neka personiska, bet neredzu iemeslu, lai liktu rec
  3. Jamaika

    Wow

    nju emu tak ir trakak neka spelju demo versijas. Tur PILNIGI nekas neshance ka tam butu to jadara.uz emu var vnk izskraidit pasauli un neko vairak.
  4. Jamaika

    Wow

    BC daudz ko mainiis.Neus digshanas par palishiem un shamishiem. par Alianci var teikt ne tikai,ka tur ir daudz s1kp1rzhu, bet visi vel ir tik augstpratigi ka bail. a horde atsaucigi kexi - cepri nost. P.S. iznax BC un bus jasak pie horde bombit
  5. variants. ienak serveri pirmo reizi.nospele 1 map.aiziet uz forumu.uzraxta acc sadalja pieteikumu uz da jebkadam tiesiba. ANTInsh. P.S. mosh tagad katrs raxtis pieeikumu tiklidz kaa kkas nepatiks serveri?
  6. Neredzu iemeslu, lai neliktu rec! Spele gign kopsh neatminamiem laikiem, ari galva ir istaja vieta & redzet serveri var jebkura dienas laika.
  7. Redzot mapes veidu fy jau izraisa nepatiku, redzot bildi mazliet shkjebina.
  8. Tieshi tas ko es gribeju.
  9. Lugshu otro reizi. Shoreiz bez iespejas pardomat. bez garam diskusijam. Gribu atbrivoties no sarkana kreklinja. BastA! ja tagad ir tadi lielie talanti admini, Tad ljaushu shiem taisnibas cinitajiem turpinat krushit. man ar tadiem but vienlidzigam negribas. lemums ir sen nobriedis, tapec lugshu bez garam runam padarit mani par ieridas gign`ieti. P.S Paldies jau ieprieksh.
  10. Jamaika

    Gign Krekliņi

    nevaig jau rasejumus tas tiesa. nezinu kada jega ir no .lv . vnk gign izskatas labak. Un bilde ari nav obligata.
  11. Jamaika

    Gign Krekliņi

    Es domaju ka uz krekla vaig logo ( gign.lv ) moto (ja tiek izdomats kas svaigs(vieta iztelei)) un nick ja velas. krasu lai izvelas pec sirds patikas.
  12. Jamaika

    Gign Krekliņi

    Nee nu kam balts, melns tas nav svarigi. galvenais ir logo, moto + nick un krasa jau gaumes lieta.
  13. Jamaika

    Gign Krekliņi

    nu njez samuray tie rozigie krekli varetu but patizli bet parejiem nav nevainas bet man burkas variants labak patik REC ^^
  14. Jamaika

    Gign Pasākums

    jaa, skatos ta neko jums tur gajis. Dievinu bildes ar guljosham personam kompromitejoshos apstakljos ^^
×
×
  • Create New...