Jump to content
GIGN Forum

Snow

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Snow's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. ES nokachaju Clan war Mod Kjipa uzliku vis kartiba ieju.. nelago bet ka var uzlitk tos visus prikolinjus ? ka vinhs tur uzliek automatiski ka pirmaja raunda uzliek nazus ka neko neavr nopirkt utt nu kaa var visus shitos uzstadiit kas jaraxta un kas jadara ? Luudzu palidzat ja ir jau kautkur sitads topixs un ir izstastts kas jadara ludzu iemetiret linku liels apldies..
  2. ES nesedeju specos es speleju un tad man shtiadu prikolu paradija... Nee vis akrtibaa vnk es biju bik nesaprashanaa... ;D A kaa var pieregoties gign serverii ???
  3. Es uzraxtiiju es nesedju spec lol es speleju es jau skreju uzbruakuma un ban ban forshi ??
  4. Es iisti nesapratu pa ko man kicked un ban for 5 min ?? KICK] Tu tiki izkikots no servera, droshiibai 5 minushu bans!!! KICK] Izkikoja tevi: Freezy KICK] Iemesls: spec KICK] Atpakalj serverii vareesi tikt peec 0 dienam 0 stundam 5 minutem 0 sekundeem KICK] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa KICK] ---------------------------------------------------------------------- PTB: You have been auto-assigned... Kicked by Console: TEVI IZKIKOJA. Iemesls: spec. Vairak info konsolee Kicked :TEVI IZKIKOJA. Iemesls: spec. Vairak info Kjipa shiatds ja !! Bet es gaju iekshaa serverii ieladejas uzspiezu kura komandaa spelet un jnoperku deagle aa nee usp un pekshi tads paradas....kas tas ir ? TAs kjipa jusu serveri ir kruta un ta pienjemts ?
×
×
  • Create New...