Jump to content
GIGN Forum

Macktiwss

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Macktiwss's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Macktiwss

    Palidzibu!

    Izskatijas, ka spele uz diezgan augstu izšķirtspēju
  2. Macktiwss

    Palidzibu!

    Un ka ar overclock? Ilgi jau protams neies ta video karte, bet ja nodegs tad bus japerk jauna viennozimigi. Windows man ir 64 bitu sistema, un 8gb rams. Draiveri visi ir uzlikti jaunakie, bet vispar nav izmainas
  3. Macktiwss

    Palidzibu!

    Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz R7 240 4gb ja nemaldos tad video bija ari Crimson ReLive
  4. Macktiwss

    Palidzibu!

    Spele - Farming simulator 2017 Jau piemineju video kartes modeli un procesora modeli. Ja tu doma HDMI tad tas ir iesprausts video karte, nesaprotu par kadu integreto tu runa, varbut uzraksti pm, tur tu varetu nedaudz sikak iztastit.
  5. Macktiwss

    Palidzibu!

    Tatad sveiki visi Gign.lv lietotaji, atvainojos par garumzimem, jo jauns pc un nav laika sacinit. Lieta ir tada, ka pirms nedelas nopirku jaunu datoru ar intel i7 3,4 ghz procesoru un AMD radeon r7 200 series 4gb video karti, bet ar to sakas ta problema. Novilku speli kurai nu javelk uz max grafikiem, bet knapi uz medium iet, lai gan sanak ka mans vecais sagrabejusais portativais dators bija labaks, domaju pajautat kadam no jums vai ir iespejams kaut ka iestatit so video karti darba kartiba vai kaut ko tadu, skatijos yt ar tadu video karti ta ka man GTA V uz high grafikam pavelk bez problemam, bet man uz low lago ta ka nezin kas, ludzu palidzat. Atvainojos velreiz par garumzimem, ludzu nepiekasities, tadi kas neko nezin par so temu, ludzu nepostojiet lieki.
×
×
  • Create New...