Jump to content
GIGN Forum

pievienoreklamu

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

pievienoreklamu's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Tikko uzmetu aci un izskatās, ka .de viss čotka, bet .co.uk vairs nesūta. Skatījos kameras, monitorus, procesorus, videokartes utt. Katrā ziņā, pieejamais preču klāsts uz LV ir konkrēti apgraizīts un pieļauju, ka tas ir skameru dēļ.
  2. Nu nez, .co.uk paskatījos preces uz kurām biju uzmetis aci un nu vairs tās netiek sūtītas uz LV. Paskatījos intereses pēc arī citas preces un tas pats, lielāko daļu vairs nesūta. Līdzīga situācija ar .de lapu. Šis parādījās pirms kādas nedēļas vai divām. Atvainojos par visai kategorisko "NEKO". Lielāko daļu vairs nesūta.
  3. Nu ko, izskatās, ka amazone uz Latviju vairs neko nesūta
  4. Varbūt kāds var painformēt Beefu par to cik maksā jauns motors šim auto, jauns, ne no Rumbulas iz ģermaņija. Tad arī vari rēķināt vai tas ir to vērts vai labāk paņemt kaut ko citu. Pirmais kas nāk prātā varētu būt Golf 5 R32 vai GTI golfs, bet nu tur arī nebūs 5k eiro. Varbūt kaut kādus Renault Clio sporta joku.
  5. Ir kāda iespēja CSGO nobloķēt krievus un turkus? Man ir apnikuši tie debīlie ambīļi, no 10 spēlēm varbūt 3 ir ar normāliem cilvēkiem. Lai arī pa retam gadās no citām valstīm tādi idioti, no Krievijas un Turcijas to īpatsvars ir īpaši liels.
×
×
  • Create New...