Jump to content
GIGN Forum

Villi

Mirstīgais
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Villi's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Paldies , tas lkm ir visnoderīgākais padoms ko šeit dzirdēju
  2. Vēl viens jautājums - PIENA SPĒKS , kā jūs skataties uz tādu produktu pēc treniņa ...?
  3. Hmm skaidrs , vislabāk ir tikt pie speciālista un tur noskaidrot kas ir kas ..
  4. Tad pie vienas sarunas ja tev nav grūti izskaidro man starpību starp geineri un WHEY proteīnu !!!? Sanāk ka geineris ir masai a WHEY bus vairāk muskuļu attīstībai ? pareizi esmu sapratis visu ?!?
  5. Nu jā es viņam jautāju vai ar WHEY proteīnu var ko līdzēt , tad vnk viņš teica lai labāk lietoju geineri...!
  6. Nu manā jau arī itkā ir bet vel līdz galam nau pabeidzis skolu viņš , un ļoti daudz pašmācībnieku... nezinu vai tādiem var uzticēt savu veselību!! Bet liels paldies par padomiem Meklēšu variantus kā tikt nākošanjā līmenī
  7. Hmmm skaidrs., tg tik otra galejība ka īsti nezinu te sava apkaimē nevienu tādu labu fitness treneri , jo negribas kkā kādam prasīt attālināti , jo nu kā nekā lkm jau tomēr viņiem ar ir jaredz ķermeņa uzbūve u.t.t !!!?
  8. Hmmm ja P.S man 9 aprīli ir sarunāt aiziet pie dietaloga , savadak ta iedvesma kkur sāk zust ka ej vairāk kā 6 mēneši un pilnīgi bez jebkādām izmaiņām...! Tad TEDDY tu saki ka tie pulveri visi prakstiski nederīgi ja ?
  9. Nu respektīvi vairāk jastrādā ...! AA un WHEY proteīnu lieto tikai pēc tam jau tīri uz muskuļiem ja ..?
  10. Hmm sanāk ka līdz ar to arī muskuļu masa palielinās VNE !?
  11. A pirms treniņa sanāk ka nevajag viņu ja ? Cik saprotu par GEINERI tad sanāak tā ka pēc treniņa viņš veic to pašu funkciju ko WHEY ?
  12. Tur tā lieta , ka ēdu visu kas kustās un nekustās , bez majonēzes un tomātu mērces neko nēedu visur pielieku klāt... daudz ēdu taukainu un treknu pārtiku CEPTU.., puncis tik pa 1 cm paaugās 1 gada laika i viss tapēc nezinu ko darīt
  13. Sveiki!!! Es jau kādu laiku apmeklēju sporta zāli,cītīgi cenšos visu darīt, bet ne ķermeņa ne muskuļu masa nepalielinās , nolēmu pameiģināt sākt lielot kādu WHEY proteīnu , daudz lasīju par tiem, ka tie varētu palīdzēt un arī līdz šim neievēroju ko un kā ēdu...! Sakiet lūdzu vai ts palīdzēs manā gadijumā, jo pats par sevi esu kārns kā cālis (1.73 m augums - 63 kg svars)!!!?
×
×
  • Create New...