Jump to content
GIGN Forum

Ruberoīds

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Ruberoīds's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Ruberoīds

    Kautinsh

    he he, kaut kādi 'šalamon' teksti pa visu no komentētāja puses bet vislabākais bija tas večuks, tipa, laikam ārsts baltā halātā, kurš pēkšņi pa vidu visam bardakam iemaisījās!
  2. Ruberoīds

    Hockey Arena

    piekrītu! es arī kaut kad piereģistrējos, bet man nepatika tas, ka spēlē tika 'baigi spiests' uz finansēm, kas gāja nereālos apmēros. ja manai jaunajai komandai, kas loģiski sākumā spēlē zemā līgā skatītāji par vienu spēli vien samaksā 1,5 miljonu, nemaz nerunājot par nedēļas apgrozījumu un spēlētāju pārejām, tad man tas likās bišķi garām. ok, tas vēl būtu ok, bet vēl man nepatika, ka jo vairāk sarunā pārbaudes spēles, tobiš biežāk sarunā, jo tas arī man liekas 'labu piķi' ienesa, kas arī likās garām. bet es varu kļūdīties, palabojiet, ja saku nepareizi, bet tā biju sapratis.
  3. vai gadījumā viena no tām daiļavām nav Skrastiņa sieva? katrā gadījumā atceros, ka viņa bija smuka un blonda un vienā čempī viņai bija sarkans krekliņš ar uzrakstu "Nobody is perfect, just Skrastiņš"
  4. tas tik ir ko vērts! paši aizmuldās un tad brīnās par to, kas notiek trasē šito nebiju dzirdējis, jo man TV nava, bet toties dažkārt netā paskatījos tiešraides no olimpiādes vienā nīderlandiešu kanālā, kur viss ir bez komentāriem. un tad gan ir jautri dzirdēt, kā piemēram šņakst un brakšķ nūjas un blīkšķ ripas hokejā, un kā biatlonā ir teksti trases malās 'go, go, go, go!!!' un tie jokainie tiroliešu kalnu zvaniņi, kurus tirina fani. un nav nekādi gudreļi rīmeņi un toļiki kreipāni, heh
  5. ir vēl viens flegma, līdzīgi snovborda komentētājiem - tas ir Rīmenis, kurš komentē kamaniņas; viņš vienmēr 'tik aizraujoši' komentē ledus temperatūru un laika apstākļus un ātrākos ātrumus vienā laika fiksēšanas vietā pirms finiša kamaniņās, ka tīri vai prieks bet labais bija pēc Rubeņa bronzas, kur viņš pirmkārt komentēja, ka tagad medaļu ieguvēji kāps uz simboliska goda pjedestāla, jo medaļas saņems nākamajā dienā, apbalvošanas ceremonijā, bet pie tam vēl nokomentēja, ka pasniedz tādus necilus pušķīšus uz šī simboliskā pjedestāla. diez gan kādus kāzu pušķus viņš gribēja redzēt
  6. un kur nu vēl laikam Jēkabsona vai Andersona, man liekas, ka tomēr Jēkabsona komentāri hoķī senāk - 'labi ka tā' - gandrīz jau folklora
  7. tā gan bija vingrošana, kas ir patālu no vieglatlētikas, bet tas nemazina to, ka tas bija jautrs gadījums it sevišķi pauze pēc tā, kad viņa to pateica - klusums un pēc tam jau neko, vienkārši izlikās, ka nekas nav bijis, tipa, neviens cerams nesadzirdēja
  8. Ruberoīds

    Skrastiņš

    ok, es pieļauju, ka ir 'policisti', kas nav atmorozaki, kā es pats teicu, bet paskaties uz to pašu Todu Bertuzzi - tas izgājiens vairāk nekā krimināls, tā tev nav nekāda konfekšu atņemšana mazām meitenēm... btw, ja neesi ievērojis, šogad tiesneši daudz striktāk traktē spēles noteikumus un piešķir vairāk soda minūšu utt, utt, tas tomēr liecina par to, ka 'policistu' spēles maniere, kādā viņi labprāt pieraduši spēlēt - tiek piegriezta. Protams, ka 'policisti' ir arī normāli spēlētāji, kuri aizstāv savu komandu līderus; tikai neuzskatu, ka vicošana pakaļ kādam džekam par pāridarījumu komandas līderiem ir kaut kas ūbergudrs... kāds sakars zviedriņa naudai ar mani - tās ir divas dažādas kategorijas... godīgi sakot, viņš jau arī notēloja baigo varoni, bet tikai neatrāvās. kāds sakars viņam būtu provocēt Skrastiņu uz kautiņu, ja viņš paredzētu, ka varētu atrauties??? vnk, pārvērtēja situāciju un nepadomāja laicīgi, pirms darīšanas.
  9. Ruberoīds

    Skrastiņš

    tiešām, tiešām - atceros, ka Nīlsens toreiz tāds pavājš izskatījās - tāds ruds zviedriņš bet tas komentētājs arī labais - nespēja noticēt, ka tas ir Skrastiņš, kas kaujas Btw, Skrastiņš tika atzīts par spēles 2. zvaigzni - no rīta skatoties protokolu, nemaz neiedomājos par to kautiņu, kaut gan 5 soda minūtes parasti dod vai nu par rupjību vai kaušanos, kam nespēju noticēt!
  10. Ruberoīds

    Skrastiņš

    starp citu, tas bija normāls spēka paņēmiens pret to zviedru toreiz čempī vienīgais nabaga zviedrs nepamanīja un nebija gatavs un starp citu - jūs gudreļi, kas saka, ka Skrastiņš rada sliktu tēlu - Skrastiņš kaujas ĻOTI reti - viņš nav nekāds 'atmorozaks', un principā tā kā viņš ir tipisks aizsargs, kura 'melno darbu' (tā sportā sauc pašaizliedzīgu spēli komandas interesēs), tāpēc zvaigzne viņš anyway nav, bet toties viņam ir garākā nospēlēto spēļu sērija pēc kārtas no pašreiz NHL spēlējošajiem - šī bija 401. spēle, kas ir gandrīz 5 ( ) sezonas pēc kārtas!!!
×
×
  • Create New...