Jump to content
GIGN Forum

Rugiks

Mirstīgais
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Rugiks's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

8

Reputation

  1. No pedejiem 4 majoriem (tika skatitas 80% mapes) tikai viena mirage kaste...
  2. Pavisam drosi apgalvot nevaru, neparbaudiju, nebija laika. MM timeoutiem, visticamak, ir bugs. Pretinieku komanda pirmaja halfa panema timeoutu, viss it ka okey, lidz bridim, kad es otraja halfa izdomaju izdomaju izmantot jauno iespeju un panemt minuti pauzi, tacu man izmeta pazinojumu, ka savu pauzi jau esam izmantojusi. Iespejams izskaidrojums ir tads, ka mainoties pusem timeouts nenak lidzi komandai un iespejams ka spelejot MM ar panemt divas pauzes, ja tas ir nepiecesams. Ja kadam ir interese var parbaudit, jo liela velme pec updeita spelet vairs nav.
  3. Ja kādam vajag +1 turnīram, labprāt pievienotios. Labprāt uzspēlētu un iekrātu pieredzi turnīros. Mērķi man protams ir maksimālie ja es kur piedalos. Varu spelēt kā suports,lurkotājs, varu arī mēgināt igl. Ranks ir kaut kur starp mge, dmg. Laika treniņiem man ir pietiekami. Steam links ja vēlaties sazināties: https://steamcommunity.com/id/rugiks/
  4. Malači, spēle bija laba, tikai prasijās nedaudz vairāk taktikas, kā piemēram myXMG inferno B sameta smoukus un jus ta zaudejat vismaz 2 raundus, kā arī dažas nevajadzīgas rotācijas kad bijāt CT pusē. Overpass varejāt ko interesantāku sagatavot, bet nu malači jūs esat. Tavs AWP bija tiešām bija labs, malacis! Par tiem 9 eirikiem skiniem ko uzmetu uz jums, p*h, lielāka škrobe, ka savējie zaudēja, bet nu cīnaties un uzvaras nāks un tituli birs kā lapas rudenī. Veiksmi!!!
  5. Titan turniram sagatavojies perfekti, taču viņiem nav tādas fināla pieredzes kā Fnatic. Pats visticamak nebetosu (pietiek ar siem stresainiem maciem), bet domaju ka Fnatic panems.
  6. Tas brīdis kad aizej all in uz LDLC...
  7. 1. VP un DIgnitas spēle tiks turpināta vai viņi sāks pa jaunu? 2. Ir vērts iet uz all in uz LDLC?
  8. Mainu M4A1-S l Dark Water (Minimal Wear). http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=152835353&token=GMNcPZQj
  9. Stati - http://stats.gign.lv/csgo/hlstats.php?mode=playerinfo&player=31228 Steam - http://steamcommunity.com/id/rugiks/
  10. HR vs Epsilon bija diezgan episks mačš, paveicās ka pēdējās minūtes betu nomainiju uz Epsilonu. Tik nezinu, uz kuru tagad mest. Titans vai NiP?
  11. Palasiju infu par Titan vs VP un varu teikt ka ļooti riskanta likme. VP ir sastāva izmaiņas, pasha vietā nāk MICHU, taču VP iepriekšējos mačus spēlējis pavisam labi, tāpat kā Titāns Dreamhack turnīrā, taču tas bija LAN, bet šis mačš būs online. Grūti spriest par spēles uzvarētāju, iespējams likmi uzmetīšu pēdējā brīdī. Ko saka Jūsu intuīcija?
  12. Ko domājat par NiP vs LDLC maču? Kadas cerības? Pašam bail likt, no pēdējām 6 spēlēm 5 esmu zaudējis...
  13. Kadas ir Eliminacja iespejas paņemt noMercy? Kādas jūsu domas?
×
×
  • Create New...