Jump to content
GIGN Forum

dExx

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

dExx last won the day on April 27 2014

dExx had the most liked content!

dExx's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

4

Reputation

  1. 10eur butu labi!Ja JEYRAZZ doma ka pakasis ludzu pasaki negribu pakas itemus! ;D
  2. Ja es teicu ka liksu uz TITAN vs Na'Vi ,bet NiP jociga karta vineja...Tapec liku uz Na'Vi! :S
  3. Na'Vi vs TITAN es saku ka TITAN panems.Kad Na'vi TITAN nosita uz "lower Bracket" tad TITAN saprata ir japanem un BO5 var notikt viss es domaju ka iznakums bus lidziks ka Dignitas VS TITAN BO5 ,bet šoreiz pedejo mapi panems TITAN ja nē tad man bus skumji! "You live once, you bet once, you win never" -Tom_MonkeyTits AKA DeXx.
  4. Reali man jasaka FUCK IT viss vai nekas! Man tagad ir value jau 90!
  5. Vēlos mainit AWP pret AK-47 Redline (Field-Tested) un P250 Mehndi (Minimal wear)
  6. Tiekas seko lidzi notikumiem CSGOLOUNGE sapratis...
  7. Es skatos speles un uzlieku visu labako uz Clan-Mystikvalue 5eur saprotu ka Wizards moči ka monstri un tagad...
  8. Zinot ka visiem dažreiz ir labas spēles ,bet ieejot gign pamaniju ka nav topica kur var palielities tapēc ja vine spelei 16:00 vai esi TOP FRAGERIS ieliec šeit!Ceru ka daudzi liks un bus prieks un tiem kuriem nav bijusas labas speles jums vēl daudz tadas būs!
  9. Piesaki savu komandu un spele! Kā pieteikt savu komandu? Komandas sastāvā ir jābūt 5 spēlētājiem un minimums 1 rezerves spēlētājs. Pieteikt savu komandu vari sūtot man privāto ziņnesi iekļaujot; *Komandas nosaukums ~ *Komandas sastāvs - *Komandas kapteinis ~ **Kapteiņa skype lietotājvārds ~ BALVAS Itemus ko paši būsiet sadevuši! 1.Vieta ~ 8 eur apmērā skini katram komandas speletajam 2.Vieta ~ 4 eur apmērā skini katram komandas speletajam 3.Vieta ~ 1 eur apmērā skini katram komandas speletajam Lai pieteiktu komandu jaiedod CS:GO skini 2eur vērtiba katram spēletajam. Kādā serverī mēs spēlēsim? Būs privats serveris! Kad īsti šis turnīrs notiks? Gaidam, kad būs pieteikušās pietiekoši daudz komandas, un tad arī skatīsies, kad, kurš var izspēlēt. Komandu saraksts(min.8komandas): LIONS 123 .........
×
×
  • Create New...