Jump to content
GIGN Forum

-xfx-

Mirstīgais
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

-xfx-'s Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Ja ir kāds jautājums saistībā ar CS;GO turnīriem, šī ir pirmā vieta kur meklēt atbildi. Kas ir FAQ? *(F)requently (A)sked (Q)uestions = vissbiežāk uzdotie jautājumi. Kas ir ''bo3''? *BO3, ir saisinājums priekš ''best of 3'', kas latviski tulkojās ''labākais no 3''. Loģiski domājot, labākais no 3 = komanda kas uzvar 2 no 3 mačiem tiek tālāk. Kurš ir turnīru / cup vadītājs? *Pagaidām tikai -xfx- Kas ir teamspeak (ts), mumble? *Teamspeak un mumble ir komunikāciju programmas, kautkas līdzīgs skype. Teamspeak un mumble ir populāras programmas kuras tiek izmantotas lai komunicētos ar savu komandu dažādās spēlēs. Kad norisināsies turnīrs/cup? *Pirms turnīra / cup norises tiks izveidots topiks, kurā arī tiks parādīta tabula, kas pret ko spēlēs un kad. Ja nav topika, nav turnīra. Kas ir RCON? *RCON = RemoteCONsole. RCON ļauj tev kontrolēt, piemēram mainīt mapi, mest ārā spēlētājus, utt. Kā izmantot RCON? *Lai aktivizētu RCON ieraksti konsolē rcon_password ''parole''. Pārējās rcon komandas vari atrast šeit http://identy.lv/for...srcon-komandas/ RCON izskaidrošana for dummies; *RCON var salīdzināt ar ACC. Tu iegūsti ACC, tu viņu aktivizē konsolē rakstot setinfo_ pw parole un tad tu vari iet serverī un banot, kickot spēlētājus, mainīt mapi utt. Tu iegūsti RCON, tu viņu aktivizē konsolē rakstot rcon_password parole un tad tu vari iet serverī un kickot spēlētājus, mainīt mapi utt. Jautājumu un atbilžu saraksts tiks uzlabots līdz ar laiku.
  2. Skatos te apkārt daudzi sāk pāriet no vecā 1.6 uz jauno GO counter-strike spēli. Tapēc gribētos uzzināt cik nu te labi visi spēlē, un kurš ir īstens tašītājs. Tātad saņēmos un nolēmu saorganizēt DYMATIZE CS:GO 5x5 CUP. Plašāk skaidrojot, es organizēju turnamentu kur visi lietotāji savācās pa komandām un savā starpā spēlējot, noskaidrosim kura komanda ir visslabākā. Tātad, kā norisināsies šis turnīrs? Komandām pretinieki tiks izlozēti. Kā pieteikt savu komandu? Komandas sastāvā ir jābūt 5 spēlētājiem un minimums 1 rezerves spēlētājs. Pieteikt savu komandu vari sūtot man privāto ziņnesi iekļaujot; *Komandas nosaukums ~ *Komandas sastāvs - *Komandas kapteinis ~ **Kapteiņa skype lietotājvārds ~ BALVAS ~forfun~ Kādā serverī mēs spēlēsim? Cītīgi meklējot atradu vietu, kur var dabūt serveri par brīvu. Serveris būs jums jānoorganizē pašiem, reku šeku ar manu palīdzību, tas nemaz nebūs grūti(http://www.gign.lv/f...srcon-komandas/) (protams ja kādam ir savs serveris, var spēlēt tajā) Kad īsti šis turnīrs notiks? Gaidam, kad būs pieteikušās pietiekoši daudz komandas, un tad arī skatīsies, kad, kurš var izspēlēt. Komandu saraksts(min.8komandas): .......... ......... ......... VISAS SPĒLES BŪS bo3 (best off 3)!
  3. Kā dabūt serveri kur spēlēt? Ejam http://dathost.net/rentServer.php , spiežam uz Counter-strike GO ikonas. Piereģistrējamies (ļoti vienkārši, e-mail+password). Un aizpildam ailītes pēc pašu izvēles, piemēram; *Server name;DYMATIZE CUP *Server password; gign.lv *Server rcon; 1234 rcon komandas.
×
×
  • Create New...