Jump to content
GIGN Forum

Kjepa

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Kjepa last won the day on November 12 2013

Kjepa had the most liked content!

Kjepa's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

3

Reputation

  1. Sen jau ir pierādīts, ka cilvēks var dzīvot neizmantojot, vai izmantojot minimāli, ogļhidrātus uzturā. Nezinu kāda iemesla dēļ Tu man tagad māci vēstures stundu par Vāciju, bet do your research before accusing me of being a mentally ill person, thank you.
  2. Tā arī ir viena no lietām, kas krīt uz nerviem viss smagāk, kautvai skatoties no psihaloģiskā viedokļa, manuprāt, daudz biežāk viņiem arī tās 20 kapeikas iedotu, ja viņi spētu pateikt godīgi priekš kam viņiem viņas vajag. Uzskatu, ka Latvijai un arī citām valstīm drīz sāksies, kas daudz smagāks par spaisu, RC (research chemicals) sāk palikt ārkārtīgi populāri, tajā skaitā arī Latvijā, arī pilnībā legāli, not for human consumption utt., bet nu.. Redzēsim, šis jau ir temats citai diskusijai.
  3. Atvaino par nostādīšanu faktu priekšā, bet nomest svaru lietojot jebkāda tipa alkoholu ir tuvu neiespējamībai. Tu vari badoties bezmazvai, ja Tu dzersi savus dažus aliņus dienā, Tu nenotievēsi. Kapēc ? Alkohols ir tukšas kalorijas + inde, kas Tavam ķermenim ir jāpārstrādā pirms kaloriju pārstrādes. Turklāt, alkohols vīrietī palielina viņa estrogēna līmeņus, kas noved pie manboobs un tā saucamā "beerbelly". Ja tomēr spēj atmest alkoholu, tad vari arī sākt domāt par diētu. Daudz, kas ir atkarīgs no Tavas vielmaiņas. Obligāti dzer vismaz 3 litrus ūdeni dienā. Neiesaku ēst 3h pirms gulētiešanas, laigan, tas nav tik nopietni. Par diētām runājot, ieteiktu vainu low fat low calorie diētu vai arī ketogēnisko diētu. Īsumā par abām diētām - low fat low calorie diet : Ēd ēdienus, kas nav high in fats un kontrolē kaloriju intake ; ketogenic diet : Tu pilnībā izolē visus (vai vismaz centies turēt zem 50g/day) ogļhidrātus no sava uztura (maize, kartupeļi, makaroni, dajebkas, kur ir ogļhidrāti (carbs angliski). Ēst drīksti cik vien vēlies, kautvai kilogramu siera un kilogramu bekona dienā. Ceru, ka kautcik palīdzēs.
  4. Atvainojos par nepareizo vārdu. Jā, pats esmu saskāries vairākas reizes ar to, ka pie tuneļa spaisa veikaliņa man cenšas nostriļīt 20 kapeiciņas mājupceļam. Laikam stulbākais bija tas, ka man divi uz 12~ gadu vecu paskatu puišeļi prasija, lai nopērku viņu vietā, ka kioskā strādājošais nepārdodot (which is weird, its all legal, not for human consumption, right?). Par to tabaku es Tev daļēļi varu piekrist, pats esmu agrāk izjutis izmaiņas mainot tabakas, ar tinamo bija krietni spēcīgāk.
  5. Pagājušo gadu nevienu vien reizi sanāca pīpēt "spaisiku", teikšu kā ir - Tad vēl nebija tik slimi kā tagad. Protams, daži badtrips parāvās, bet nekas tāds, no kā Tev būtu jātup psihenē. Kopš pagājušās vasaras neesmu pīpējis un esmu arī samērā priecīgs, ka beidzot sāk kriminalizēties viss. Nesaku, ka pagājušo gadu bija pieejams kautkas labs, bet dēļ tām konstantajām izmaiņām likumā kā rezultātā katru reizi tiek tirgots aizvien sūdīgāka manta, tagad iegādājamais štrunts jau ir praktiski žurku inde. Es, personīgi uzskatu, ka kanaboīdi vispār ir waste. Atbildot uz l1nk1n teikto, ka problēma ir vieglajā pieejamībā - Mūsdienās marihuānu jebkurs pusaudzis var dabūt dažu stundu, ja ir pazīstami dīleri, minūšu laikā. Jebkurš, kurš ir lietojis spaisu pateiks Tev to, ka ar spaisu vienkārši pietiek ar krietni, krietni mazāku devu, lai iegūtu daudz,daudz spēcīgāku effektu kā no marihuānas.
  6. Tapēc, ka rankeri nevienam nepatīk. Learn from this lesson.
×
×
  • Create New...