Jump to content
GIGN Forum

CoyoteFly

Mirstīgais
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

CoyoteFly's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Tas vienkārši tāpēc ka exp restarts tuvojās, tagad, kad viss pa jaunam, tauta uzreiz daudz un visi kačā exp.
  2. Vot tieši tāpēc rakstu, lai ieliktu galvenokārt de_dust2x2 tad butu gan dusts un mini mape kopā, un visi būtu laimīgi, patukšos serveros tā ir viena no labākajām mapēm, jo dusts ļoti daudziem patīk un tā kā nevar uzlikt lielo dustu jo nau cilvēku tad super būtu ja būtu mazais, kaut vai tikkai to ielikt derētu. Pārējās jau praktiski spēlētas ir, Puukjeens dodgeball uzliek tad vismaz kautkas atšķirīgāks no šaušanās tik, nazīšu mapes derētu dažādākas, mož citiem patīk citas knife mapes, ne tikkai 35hp_2, bet nu jā, galvenais ieliekat 2x2 dustu
  3. Vispar jau 35hp_lava, tu citu mapi nodomaji, bet to arī varētu ielikt.
  4. Tākā nekur nemanīju ieteikumu sadaļu, tad domāju uzrakstīšu šeit. Tātad ir tāda lieta, ka war3 serverī vakaros vai stundās kad maz cilvēki ir jāliek mazās mapes. Visas jau tiek kautcik spēlētas, cik nu esmu manīji un spēlējis, bet vai nevarētu vismaz de_dust2x2 ielikt, jo parasti daudziem gribās tādu kā parastu mapi tik minī versiju, nevis tikkai tās mazās parastās mapītes, kuras mūtībā ir viens kvadrāts un viss, tāpēc būtu ļoti jauki, ka jūs ieliktu dustu 2x2, jo admini jau saka, ka neesot sarkstā, vai kur viņi tur skatās. Tad vēl varbūt mostwanted mapi, lai ir kautkas savādāks nevis tikkai 35hp_2. Tad vēl dažādībai iesaku - cs_rats2, cs_747 (nezinu, varbut viņa ir pie mapēm bet nekad gignā neesmu spēlējis šo mapi), aim_italy, aim_dustlong. Kautko dažādāku, bet ļoti ieteicams būtu de_dust2x2 un kāda knife mapi un tur arī kā piemērs mostwanted vai 35hp_lava vai kautkā tā. Nu tas arī irī, ko vēlējos ieteikt. Have a nice day!
  5. Tātad, ir problēma. Man viss itka ir ok, gribu uzrakstīt pieteikumu acc mazam bet vienīgais, kas man traucē ir tas, ka es nevaru piereģistrēt nick no UK. Tur viss ir LVL meiģināju sūtīt tāpat to sms, bet nekā, ir kādi ieteikumi, mož ja uzrakstu labu pieteikumu var sarunāt ka piereģistrē man to nick vai es nezinu. Man ideju nav, gribu vienkārši noskaidrot, kādas ir iespējas šajā jautājumā.
×
×
  • Create New...