Jump to content
GIGN Forum

GestapoLV

Game Admin
  • Posts

    271
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by GestapoLV

  1. Bans nav pamatots, jo nepauž nekādus naidu kurinošus uzskatus. Tur varēja būt - slava Krievijai, Latvijai, Zimbabvei un vienalga kam, piesieties varētu, ja būtu teikts slava LPSR vai PSRS vai NSDAP vai PSKP un citiem tādiem agresīviem režīmiem vai partijām, bet vnk slava Ukrainai, liecies mierā :D

  2. Plika diršana par brīvlaikiem/atvaļinājumiem, vnk serveris ir nolaists līdz ručkai, jo visiem viss ir pohuj. Tu nav adminu, tur nav kārtības, tur nav kačkas un tāpēc nav arī īsti spēlētāju. Es to zinu, jo katru dienu tur ieeju, neba ziņkāres pēc, bet tāpēc, ka gaidu brīvu slotu uz citu serveri un pa tām 1-2 min redzu tur skarbo realitāti.

    Nevienam jau nepielec, ka to nevar bezgalīgi vilkt garumā ar atrunu "tulit būs pārmaiņas, tad mēs to un šito", nekas nebūs, zaudēt spēlētājus ir viegli, bet iegūt jaunus ir ļoti grūti, it īpaši tikai vecai, kantainai spēlei.

    • Like 1
  3. )Es mēģinu mainīt situāciju serverī, jo skatos ka admini ignorē valodu kādu lieto serverī, un es vispirms brīdinu, pēc gag, ja uztaisa RR tad temp līdz 1h, un tad jau čaļi iekarsts, un tad es viņus arī brīdinu un ja turpina tad 1diena, ja sāk spamot admin čatu tad brīdinu, ja sāk jau draudēt tad lielāks laiks! Atceros, ka agrāk vispār vecie admini lika dažiem full time ban, ja nesaprot kā uzvesties un nemainās, bet 7-14 dienas nav nekas traks ja džeki nesaprot kā uzvesties un pārspīlē jau atkārtoti!

    Pareiza attieksme, līdzīgi audzināju war3 atpalikušos, nu tur nevar savādāk, viņi neko citu nesaprot, kā kulaku.

    • Like 1
  4. 1. Atcelt regniku, admini jaur ir, bet neredz jēgu maksāt par tukšu serveri.

    2. Voteplugins, kas katras kartes beigās izmet 4-5 variantus ar next map.

    3. Manuprāt, maptime ir biki par garu, - 5 min varētu.

    4. Esmu redzējis fīču, ka mazās un lielās kartes kartes votei piedāvā plugins, kas iziet no spēlētāju skaita, noderīgi. Maz, spēlējamam mazās, daudz, maucam dd2.

    5. Vajag main adminu, kādu, kas kaut ko dara, nevis teorētiski ir, bet praksē nav.

    6. Pārlikt adminus visus pa jaunam, pilnīgu acc restartu lai nekarājas kaut kādi aizvēsturiski acc, lai tauta piesakās, tad redzēs konkrētus ciparus, cik vispār ir aktīvu adminu.

    Nu kaut kā tā uz pirmo mirkli.

  5. SA, vai topika autors ir norādījis, ka taisās forsēt procesoru, ka esi izvēlējies K proci un tādu mātes čipsetu? Cik lasu, tad nav.

    Autoram ieteiktu palasīt vairāk vai mazāk profesionāļu viedokļus PC komplektēšanās dažādās cenu grupās, nevis - a man viens čalis no gign foruma ieteica

    http://www.logicalincrements.com/#importantInfoToggle

    Ar tādu budžetu būtu par nieku labāk ņemt šādu karti

    http://www.amazon.com/Gigabyte-GDDR5-4GB-2xDVI-Graphics-GV-R929OC-4GD/dp/B00HS84DFU/?tag=logicaincrem-20

  6. Kāpēc tu ņem nost banus?

    Jo perm bans ir anālisms par micr?

    @gestapo - jo banus ņemt nost pirms admins ir paspējis pastāstīt savu pusi stāsta ir anālisms? kā var zināt par ko vispār viņš ir banots, ja reasona pat nav, teorētiski viņš varētu būt banots par wh, atnāk samazgā veļu forumā un pirmais ko izdara ir novāc banu.

    maddn

  7. Jau sen teicu, ka 1.6 adminiem vajag "global acc" uz visiem 1.6 serveriem, jo vnk ir maz cilvēku, kas spēlē un vēl mazāk potenciālo adminu, tak css un go tā tika izdarīts.

    Piem es pubā nespēlēju,bet diezgan regulāri webs ir vaļā un nav problēma ieiet dajebkur uzmest aci /calladmin personālijām.

×
×
  • Create New...