Jump to content
GIGN Forum

Kronwell.

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Kronwell.

  • Birthday 03/20/1995

Profile Information

  • Location
    Rīga.
  • Gender
    Male

Kronwell.'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

1

Reputation

  1. Tādi pidari jūs te esat :)

  2. Pizģets, kaut kāds mudaku bars, es jebu Tak pisās dirst ar saviem viedokļiem, es neprasīju neko no tā, ja kāds gribēs pārdot, viņš ar mani sazināsies, kur bļe problēma. Atsaldētie..
  3. Kādēļ man pirkt pa 11 vai cik tur bija, ja var dabūt lētāk?
  4. Pīksti cik gribi, tu spried pēc tā, ko tu nezini Ja kāds gribēs, tad arī pārdos, tas arī viss. Man nav vajadzīgi kaut kādu uzpūtīgu ākstu viedokļi par šo temu
  5. Sākšu ar to, ka nevarēju atrast pareizo sadaļu, kuru kāds no Modiem bija norādījis, tādēļ atvainojos jau iepriekš. Kā jau redzams pēc virsraksta, vēlos iegādāties cs:go giftu, cena, protams, runājama, bet, es noteikti neiešu pirmais, līdzko būs gifts, būs arī nauda. Dodu priekšroku Swedbank bankas lietotājiem, jo tad nebūs arī liekas problēmas, nauda atnāks ātri un jauki. Interesentiem PM vai arī http://steamcommunity.com/id/KronwellB Neticami varētu tas viss likties, tādēļ paskaidrošu. Spēlēju vienā jaukā dienā mm, pretī kuberis, jau kurā spēle pēc kārtas, (neesmu random nūbs, māku atšķirt WH no skila, tā kā par to mutes varētu arī neplātīt), man tiesi bija rankup spēle (uz MG1), nobesījos, novilku WH, ieslēdzu, pačakarēju, smukus prefus paņēmu no viņa, lai reāli iebano tā kārtīgi, BET, beigās vacu uzmeta ne tikai viņam, bet arī man. Tādēļ arī man vajag cs:go no jauna. Vismaz šoreiz nekļūdīšos tādā veidā.. Lai nu kā, ceru uz atsaucību.
  6. Kādas sajūtas.? ;D

×
×
  • Create New...