Jump to content
GIGN Forum

326-agressive

Mirstīgais
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

326-agressive last won the day on June 23 2012

326-agressive had the most liked content!

326-agressive's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

8

Reputation

  1. Da vi prosto mudaki latishkije, davaj te zabivaem strelu, russkije na latishje, posmotrim kak vas bistro ne stanet. Vi che pizdite na russkih ? Vi zhe takije ujobki slabie, pizdec, davajte, zabivaem vremja, mesto ! I pizda vam, vi tolko ne ssite kak vsegda latishi ssut kak devochki.
  2. Vecums- 18 gadi. Pieredze- 6 gadi. Nodarbosanas- stradaju par ofisa menedzheri, visu lajku aiz kompa, speleju kaut ko, vaj veel kaut ko ! Biju, 4 pedejos gadus biju static+ admin wos.lv serveros. (palamjos ar visiem, jo vieni debili tur< un jusu servers ir loti labs, tikaj te un speleju tagad) Pieredze loti labi, skatishu plejeru- vispirms skatishana/ take screenshot / record demo, un tikaj ban, ja ir chiti, a katru dienu visos serveros spele 1000 chiteri, tapat ka gign.lv. Plus plejeri loti grib majnit mapu, var jautat ar vote, then majniit !!! nepild misiju- slay. Un t.t, loti labi zinu admina tiesibas , un prasu jums acc ! Absolu, ka ne nazhelosiet ! + loti biezi nav adminu, bet ir citerri. tatad visa tauta ej prom, ka shodien bija ! Loti gajdu atbildes, uzreiz paldies + Loti daudz speleju diena, varu no 8 rita, lidz 12 vakara, vaj veel vajrak !!! Absolu , ka serveri bus stabilizacija, nebus citeru, visi buus apmierinati ! Geks, kas tev ne patiik ? Sporim esmu labaks par tevi admins 100 %, un plejers esmu labaaks 100 %. Tu bots, pat speleet nemaki davaj cw ? un pectam teiksi, keep dreaming. ok ? Es normalan cilveekiem prasu, ! Galveniem adminiem ! tev humors . Varam satikties ? Do koordinatus. uzzinasi kas ir jumors !
  3. Gribu Dabut ACC, PUB serveri! 1. Niks- 326-agressive 2. Cik gadus speleju- jau 6 gadus 3. Biju par adminu, vaj nee? - Biju, 4 pedejos gadus biju static+ admin wos.lv serveros. (palamjos ar visiem, jo vieni debili tur< un jusu servers ir loti labs, tikaj te un speleju tagad) 4. Pieredze loti labi, skatishu plejeru- vispirms skatishana/ take screenshot / record demo, un tikaj ban, ja ir chiti, a katru dienu visos serveros spele 1000 chiteri, tapat ka gign.lv. 5. Plus plejeri loti grib majnit mapu, var jautat ar vote, then majniit !!! nepild misiju- slay. Un t.t, loti labi zinu admina tiesibas , un prasu jums acc ! Absolu, ka ne nazhelosiet ! + loti biezi nav adminu, bet ir citerri. tatad visa tauta ej prom, ka shodien bija ! Loti gajdu atbildes, uzreiz paldies + Loti daudz speleju diena, varu no 8 rita, lidz 12 vakara, vaj veel vajrak !!! Absolu , ka serveri bus stabilizacija, nebus citeru, visi buus apmierinati !
×
×
  • Create New...