Jump to content
GIGN Forum

bacard

Game Admin
  • Posts

    850
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Posts posted by bacard

  1. (!!!)

    Vai kādam ir zināms, kur šodien vai rīt (3. janvārī) var aiznest portatīvo datoru, lai dabūtu ārā no cietā diska failus?

    Datoru nevar ieslēgt ("We couldn`t complete the updates. Undoing changes. Don`t turn off your computer"). Nevar palaist arī ar safe mode.

    Cik tas ir sarežģīti un, kur to brīvdienā varētu ātri izdarīt?

    Būšu ļoti pateicīgs par ieteikumiem.

  2. Mikrouzņēmumā nodokļus maksā no apgrozījuma, tāpēc tur baigi nevajag iespringt uz bruto un neto, bet nu labi, tie ir 9 %. Algā darbiniekam var izmaksāt līdz 720 eiro mēnesī (tas ir uz rokas), kas sanāk kaut kādi 800 esi nopelnījis uz papīra. Ja grib izmaksāt virs 720 eiro, tad tai summai, kas ir pāri 720 ir paaugstināts nodoklis, laikam 20 %, kā arī gada beigās tiek atņemts MU statuss. No tiem nieka 9 %, ko esi samaksājis nodokļos, 65 % aiziet sociālajiem, kas ir pavisam niecīga summa, tāpēc MU bezdarbnieka pabalsts ir zems, vismaz tā vajadzētu būt. Tā ir mana teorija - piezvani un pajautā Valsts Sociālās apdrošināšanas aģentūrai, tas Tev aizņemts 5 minūtes! :)

    • Like 1
  3. Pazīstamais strādā LTC un ņemas ar atlaidēm. Ja kādam interesē, varu privāti iedot telefona numuru un kaut ko variet sarunāt. Pašam šobrīd pieslēgts ir 2x lētāk nekā standartcena.

  4. Nezinu par bandītismu, bet limitus katrs var savam kontam regulēt kā vēlas

    Runa iet par naudu, kas nav deklarēta.

    24 stundās 200 izklausās ļoti par maz un 4k diennaktī ļoti par daudz, jo nu tie ir pāri pa 100k mēnesī un pelēkā ekonomika Latvijā nav tik bagāta, lai pratinātu tikai tos, kuri gadā virs 100k sastrādā!

    Nevaru atrast likumu. Ir kaut kāds raksts no 2014. gada, kur teikts, ka sāks pratināt tos, kuri gada laikā ieskaita vairāk nekā 6k.

    Šis Tom. ir jāzina.

  5. Nu ko, Austrālija jau pēc dažām minūtēm. Naudas balvu fonds jau 40 miljoni. Kādas prognozes šim gadam?

    Ernestam rīt no rīta pirmā kārta pret vietējo talantu. Domāju, ka 3 seti ir priekšrocība, jo izturība noteikti labāka ir mūsējam, par spīti Gulbim tik ļoti nīstajiem apstākļiem. Šogad gan sola mazāku karstumu, bet nu mitrums tāpat virs Eiropas komforta normas. Tāpat kā ierakstu augstāk redzamais čehs, arī austrālietis spēli pielāgo servei. Mans novērojums, ka ar lielajiem servētajiem mūsējam iet sūdīgi. Atmiņā vien zaudējumi pret Isneru, Raoniču, laikam arī Andersonu, un pirms pāris dienām arī čehu. Lai rīts mūsējam izdevies!

    Kopumā Austrāliju nemaz nespēju prognozēt, jo neesmu sekojis līdzi notikumiem starpsezonā un te allaž bijuši pārsteigumi un fiasko. Favorīts jau nemainīgi Džokers, taču ar muti vaļā nepaliktu arī, ja Raoničs paņemtu visu turnīru un 3 citronus. Kā jau kopš pamatskolas, mans favorīts ir vecais buks ar jaunām plaušām - Fedža, kas sezonu sācis ar 1000 uzvaru sasniegšanu un mazā turnīra titulu.

    Negulētām naktīm nopirku pa 5 eur eurosporta piedāvājumu uz mēnesi. Visi video korti, laba kvalitāte. Pagājušos turnīros arī esmu ņēmis un nav pievīlis.

    Game, set, match. Gulbis.

  6. Labi, ka atgādināji. Uzvarētājam balva tiks iedota, ja arī nesaņemšos neko darīt, bet nu cerams, ka saņemšos un izdomāšu kādu labu sistēmu, kā visu objektīvi izrēķināt. Nu līdz play-off noteikti atdzīvināšu šo. Cik gribētāju turpināt šeit ir?

  7. Lielu piķi grūžu, ja esmu iebraucis mīnusos un vajag atgūties, liekot uz 1 hokeja spēli, citādāk man tā ir tāda paspēlēšanās! Tāpēc lieku uz riskantiem koeficientiem un mazus ciparus, kas nav tas labākais veids, kā vilkt no kantoriem ārā kaut ko, bet vismaz pasēt kaut ko diži arī tā nevar. Tā turu sevi formā un varbūt vienu mēnesi pa gadu esmu mīnusos, kā arī iegūstu papildus adrenalīnu skatoties hokeja spēles. Easy.

  8. Es mazliet nesaprotu. Vai nu šeit visi ir lieli patrioti un tēvzemes mīlētāji, kas ir apsveicami, un tāpēc uzskata, ka ārzemēs jāceļ ārā vismaz 3 tūkstoši, citādāk tu esi vergs, vai arī GIGN lietotāji ir pamats Latvijas turīgajai daļai, ja reiz 700 kapeikas + minētās ekstras sauc par sūdīgu algu.

    • Like 3
  9. Man ir periods un esmu noburts. Jau kādu mēnesi šāda situācija. Mēneša sākumā tas pats notika ar pieklājīgākām likmēm, taču labi ir, ka samazināju summas. Pie koefa 144 neiziet 1 spēle, kur bija 2:0 vadībā komanda. Pie koefa 26 iziet 12/13. Varēja vismaz 2 spēles neiziet, bet nē, visu laiku viena kaitinoša spēle! :D

    6e75anvxlbyov1vn5bo7.jpg

    • Like 1
  10. Tas čehs galīgi nav peļams. Kā jau jaunais, spēlē nestabili, bet var izšaut. Garš un labi servē, tāpēc paredzu diez gan ātru un agresīvu spēli. Neesmu paskatījies, vai būs video tiešraide, bet noteikti būtu interesanti paskatīties, kā iesāks jauno sezonu.

    Un spēle sāksies tikai rīt no rīta. Paskatījos bukmeikerus - uz Ernestu 1.45, tā kā pamatoti saku, ka tas čehs nav ar pliku roku ņemams.

    Veiksmīgi!

×
×
  • Create New...