Jump to content
GIGN Forum

aizpariit

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aizpariit

  1. Steidzami nepiecieshami dazhi 0,2 vai pat 0,1 konjaki kaa simboliski papildinaajumi Z-sveetku daavanaam. Rimi/Mahima nav. Kur Riigaa ko taadu vareetu dabuut? Sorr par garumziimeem, svaigs win.
  2. Paldies par video, Deadalive, tas sniedz atbildi uz 2tro punktu. 1mais un 3šais joprojām aktuāls.
  3. Saskrienas divi auto, abiem ātrums 50km/h, abi vienāda svara. Ja skolā gūtās zināšanas neviļ, ātrumi nesummējas. Tātad: 1) vai bojājumi būs tādi paši, ja viens auto ar ātrumu 50km/h ieskrien otrā, kurš stāv uz vietas? 2) vai bojājumi būs tādi paši, ja minētais auto ar ātrumu 50km/h ieskrien sienā? 3) kas notiek, ja vienam auto ātrums 50km/h, bet otram - 20km/h? Kādi bojājumi sanāk katram no abiem?
  4. Beigu beigās lēmu par labu 3k: + dizainiski diezgan pievilcīgas; + priekš attiecīgā cenu līmeņa laba skaņas kvalitāte; + īss vads - beidzot nepinas pa visām malām; + vieglas un vismaz pagaidām šķiet, ka ausis nespiež. - tīmeklī izskatījās lielākas, bet nu var jau būt, ka tikai manas iedomas; - pie vada nav man tik ļoti ierastā volume control sūdiņa; - plastmasa ftw... Kopumā esmu apmierināts, bet nākamreiz (ceru, ka ne tik drīz, hehe) droši vien patestēšu ko citu. Paldies par idejām!
  5. Nobeidzās ilgus gadus kalpojušās austiņas: http://shop.mansdato...es/051229/1.jpg Plāns ir iepirkt kaut ko vietā. Budžets līdz 10Ls, meklēju labāko price/performance. Ašās idejas: http://www.1a.lv/dat...190000/5274272/ http://www.1a.lv/dat...200000/5274357/ http://www.1a.lv/dat...000wt/14395911/ Bez idejām vai linkos minētās ausis ir kam derīgas, garām ejot sametu linkus. Galvenās prasības - kalpo aptuveni >miljons gadi, nespiež galvu un pa lielam nav sūds. Der arī jībejs. Apsolos atskaitīties ar foto pie ideāla ieteikuma. Paldies.
  6. Pēdējās divas lapas ir vēl skumjākas par Goodmena alko stāstiem. Vīri, nopērciet dzīvi.
×
×
  • Create New...