Jump to content
GIGN Forum

DaddyX

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

DaddyX's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

2

Reputation

  1. WTF?? Kāds sakars tavam 10+ teikumu sacerējumam par elo elli, ja pats atzīsti, ka esi svētdienas spēlēdājs un neesi pievērsis īpašu uzmanību nopietnākām spēles stratēģijām? Loģiski, ja tev nav nekādu zināšanu par LoL objektīviem un, ja nevari vadīt teamu līdz uzvarai, būs diezgan pagrūti izkulties no low elo. Tas, ka tev salavecis Ziemassvētkos uzāvina tenisa raketi, nepadara tevi par Serēnu Viljamsu.
  2. Lielas bikses, mazām olām. P.S. Nesaku, ka nevar neviekties 10 spēles pēc kārtas, bet nospēlējot 100+ spēles, ja neesi 1300+, tad tas nav "downswings". Problema ir jameklē paša spēlē.
  3. Iespējāms atpazīsti mani no darbiem, kā "L2P League of Legends", "How to not suck at League", "Be a Man - Featuring Mantheon" un citām asa sižeta lasāmvielām.
  4. Man liekas, ka hotshots teica, elo elle neeksistē, tā ir sliktu spēlētāju atruna, tā kā nezinu vai runājam par vienu un to pašu personu. Ceru saproti, tu vienkārši esi cry baby un nav, tā ka tu katru maču carrijo, bet tevi pamanās norakt. Varu derēt katru otro maču kāds no tava teama tevi noliek par to, ka esi feederis, bet pats sevi mierini ar iedomu, ka māki spēlēt, jo iepriekšējā machā biji 24/12/6 Xin Zhao pret teamu ar 4 feederiem un 1 emoquiteri. Viekārši tev pietrūkst skila un tas ārī ir viss.
  5. 33% - tavs ally izvilks maču, 33% tavs ally noraks maču, 33% tu noteiksi kurš uzvarēs. Ja nevarēsi no šiem 33% viarāk, kā 1/2 carrijot, netiksi augstāk. Nav nekādas elo elles, tās visas ir sliktu spēlētāju atruna, kāpēc viņi nevar tikt ārā no elo 800. U suck at math U suck at games. Tik vienkārši. Ko tu nesaproti? 50% sūdīgs ally, 50% labs ally, tavs uzdevums ir carrijot kaut dažus % no mačiem, kad esi ar sliktu team un nefeedot, kad esi ar labu teamu. Ja nevari to izdariit, neesi pelnījis augstāku elo. Tā nav veiksme, tas ir skils. Doma top spēlētāji ir vienkārši veiksmīgi cilvēki bez skila? Teikt, ka elo ir veiksme, tas pats kā teikt, ka pokers ir tīra veikstmes spēle. Ja tavā team ir soraka ar dorans shieldu, tad iespējams tie ir 50% suudīga ally. Nākamajā mačā tā pati soraka iespējams būs tavā enemy komandā. P.S. Jo vairāk sliktu spēlētāju, jo vieglāk dabūt elo.
  6. 33% - tavs ally izvilks maču, 33% tavs ally noraks maču, 33% tu noteiksi kurš uzvarēs. Ja nevarēsi no šiem 33% viarāk, kā 1/2 carrijot, netiksi augstāk. Nav nekādas elo elles, tās visas ir sliktu spēlētāju atruna, kāpēc viņi nevar tikt ārā no elo 800. U suck at math U suck at games. Tik vienkārši.
×
×
  • Create New...