Jump to content
GIGN Forum

Raimundo

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Raimundo's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Jā, es iedomājos situāciju, ka 10 spēlētājiem no 20 ir kick opcija, jo H2 PUB1 serverī pēc 7 vakarā bija situācijas, ka gandrīz visiem spēlētājiem bija lielāks, vai mazāks acc un nekādas problēmas. Ja cilvēks ir nolēmis maksāt zināmu naudas summu, lai šeit spēlētu, tātad viņš nāk ar vairāk, vai mazāk nopietniem nodomiem šeit spēlēt, un kapēc lai viņam neiedotu "nelielu uzticības kredītu". Ja savārīs sūdus, tad tikpat viegli viņam to acc var noņemt, bet tas izgaismosies ļoti ātri, vai cilvēks draudzējas ar galvu, vai nē. Un ja Tu paskatīsies Banlisti, tad REG nicku īpatsvars tur nebūs pat 1% (pēc manām domām). Vai tad vieglāk nav cīnīties ar tiem 0.X % no banlistes, nekā dzenāt tos 99.X % cheaterus (un tie ir tikai pieķertie un nobanotie, kad admins ir uz vietas. Cik vēl nav tādu, kas ienāk, un laicīgi paspēj aiziet), un galvenais, ka kick reason arī var ierakstīt "cheats", un pēc tam "augstākas kastas" admins tai IP var uzlikt perm. banu (ja vēlēšanās, pirms tam var arī demo paskatīties). Te tiešām nav runa par manu ACC, jo varbūt pēc 2mēn. man apniks spēlēt un atkal gadu nespēlēšu. Man CS ir vairs tikai tik, cik dienā uz 30min ieskriet un "atslēgties". Tā ir rekomendācija Jums pašiem uzlabot servera kvalitāti, un dot papildus stimulu maksāt tos 10Ls un nicku reģistrēt, jo tas garantēs vairāk, vai mazāk labāku spēles kvalitāti, starp normāliem cilvēkiem.
  2. Protams, ka mēs visi maksājam, un tas ir normāli. Tad varbūt piedāvajat fīču - maksā papildus latu, un varēsi kickot (H2 laikā kicks bija auto-ban 3min, laikam, lai uzreizi retry nevar) cheaterus. Ja cilvēks maksā kaut kādu naudu, tātad viņam patīk spēlēt uz servera - viņam patīk kartes, viņam patīk community un viņš tur grib spēlēt - kapēc viņam nevar iedot minimālu acc, lai viņš var izkikot "bezmaksas luni ar čītiem". Neiet jau runa par kaut kādu "mega acc". Pikaso, Tev tas ir bullshit, jo, ja Tu ieraugi tādu, Tu automātiski viņu "nahrenizē", bet pārējiem ar to ir jāsadzīvo. Vienalga.. es tikai gribēju vērst uzmanību uz problēmu.. Ja Jums nevajag, tad jau laikam man ar nevajag. Slēdzat ciet šo topiku!
  3. Nu vispār jau runa ir par to, ka tāda problēma pastāv attiecībā uz tādiem "atklātajiem" cheateriem, kas var ienākt uz 10min un serveri tukšu pataisīt, un, ja cilvēks maksā 10LVL par iespēju spēlēt "bez rindas" (Un tas ir tikai normāli, jo serverim ir uzturēšanas izmaksas un kādam arī ar to visu ir jādarbojas), tad varbūt tiem cilvēkiem var iedot automātiski arī kick opciju, jo pašreiz ir tā - 3 dienas atpakaļ samaksāju 10LVL, lai varu uzspēlēt bez rindas - 3 vakarus pēc kārtas ienāk "fuckmycheats.com". Protams, pēc zināma laika kāds ienāk un nobano, bet pirms tam 15 minūtes visi skatās, kā viens "gudrinieks" taisa 5 headshotus roundā.
  4. Visus laiku esmu spēlejis ar nicku: Raimundo fragn , Tev ir slikta atmiņa Skatos, šeit Speedy ir arī admins, viņš noteikti atcerēsies
  5. Labvakar, gribēju palūgt iespēju dabūt minimālu ACC uz WAR3 minimālo bana laiku, vai kick opciju. Sanāk spēlēt vakaros, un protams vienmēr ieradīsies kāds, kas ar savu www.visitbestfukincheats.com "sachakarees" spēli. Nick: Raimundo Vecums: 31 Nodarbošanās: Printeru izejmateriālu vairumtirdzniecība (Labākās vairumtirdzniecības cenas Latvijā ) Admin pieredze: NOX, apollo, 4Tus PRO, H2. CS pieredze: Spēlēju ar dažādiem pārtraukumiem 10 gadus (no 1.3 versijas) Labums serverim? Mazāka iespēja atklātiem čīteriem bojāt spēli, celšu spēlētāju vidējo vecumu un kultūras līmeni serverī P.S. Diemžēl forumā nesēdēšu, postus un sabiedrisko dzīvi forumā arī neveicināšu. Un 400h nospēlēšu varbūt līdz Jāņiem . Priecāšos par pozitīvu lēmumu, jo ieguvēji beigās būs visi.
×
×
  • Create New...