Jump to content
GIGN Forum

Maanual

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Maanual's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. nē, nē. Man vajag lai kad sūta datus no db lai nepārastējas lapa tāpat ka ar ajaxu nosūtu tā arī lai dabūnu atpakaļ
  2. Man ir viena problēma komentāru skriptā. Kad sūtu uz datubāsi informāciju viņa aiziet ajax formā bet kad man viņu vajag dabūt atpakaļ to gan es nezinu kā dabūt ajax formā. Rekur būs index.php fails.tas kur es veicu sūtīšanu un saņemu atbildi. http://paste.php.lv/b17388e361bf602d158345d24ffe7a88?lang=php Rekur būs ajax.php fails te notiek sūtīšana uz datubāzi. http://paste.php.lv/77c30181fec9da75e9d69dbe754eaf62?lang=php
  3. Kāāds nezin kur dabūūt ipb forumu. Bet davaj bez visaam googleem un veikaliem. Atceros ka kaadreiz te gigna bija bet tagad vairs nau.
  4. Strict Standards: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/Chicago' for '-6.0/no DST' instead in C:\AppServ\www\minigame\index.php on line 158 -- Kāds nezin kas tā pa huiņu?
  5. tad jau jauns jautajums ka var dabuut admina paroli?
  6. Kāds nezin, kā var noņemt vecāku drošību? Manai draudzenei ir uzlikts, ka var sēdēt pie datora 10.00-18.00 tad ir paartraukums un tad atkal no 20.00-23.00 un tā visu nedēļū, izņemot svēdienas, tad slēdzas arā ap 22:00. Bildē varat kauko apskatīt. bet nesaprotu KRIEVU valodu. Nu cerams jūs varēsiet palīdzeet.
  7. a ja tas laikam bija atkariiigs no os. ja bija win7 vai vista tad tik ta vareja.
  8. pameigini ieiet ar safe modu un uzliec to huinu kas tev pc uztaisa tadu kads tev vins bija pirms 3men. safe moda var ieiet spaidot f8 kad sledzas ieksa pc.
  9. JA nemaldos bija ctrl + Alt + un bulta uz kurieni tev vajag. Mes skola ta azejam skoloajas.
  10. Būs kaukas jāmeiģina, varbūt uzinsteleet un iemest db un www?
  11. Sveiks, man ir jautājums sakarā ar appserv. Man visu laiku bija appserv un tad, vienu dienu, man nojūdzās dators, vajadzēja pārinstelēt. Nu es appserveri izgriezu un iepastoju D diskā, tad kad pārinstelēja, liku atpakaļ, tagad nekas nejiet. Varbūt kāds var pateikt, kā viņu var dabūt atpakaļ pie dzīvības, bez zaudējumiem?
×
×
  • Create New...