Jump to content
GIGN Forum

eziic

Game Admin
  • Posts

    2359
  • Joined

  • Days Won

    12

Everything posted by eziic

  1. eziic

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    Kas tad tā par nostaļģiju, šī ir nostaļģija - Edit* Tom uzvarēja, classic gabals.
  2. Nu lūk tā, toties čīteris tikmēr benčiku ar nazi sagrieza. Dzīve ir netaisna. Ir plānā vēl kaut kad uzšaut? Man baigā iedvesma stīmu pakurbulēt aukstajos ziemas vakaros, bet serverī tuksnesis.
  3. Apskaužu bildi. Vienītī ir OK, bet šādi sēdēts uj cik sen nav.
  4. Un vispār paķēru nostaļģiju, paskatīju vecajā jūtūbkanālā nažu video, rekur viens - Tad vēl tur tāds 'nakts gignā' mētājas - Vienvārdsakot - jāuzgriež. Veco laiku vārdā.
  5. eziic

    Nakts Riita Spams

    What. Es tālajā 2009. gadā iesāku ķert Jupi. Labāk būtu ēdis.
  6. Izturīgākie vēl krušī - Paldies par vakaru, tiekamies oktobrī!
  7. lolwat, uzraksti man skype nākamreiz Goodij, reti te iegriežos, bet 1.6 uzšaut ar vecajiem bukiem būtu vairāk kā ieinteresēts.
  8. Paziņa 'saslima' ar CS:GO, bet nokavēja pēdējo steam atlaidi un iekšējais letiņu žīds neļauj maksāt stīmam 11 einārus. Labprāt iepirktu giftu par lētākām naudām, piedāvājumi tepat vai PM. Jau iepriekš paldies!
  9. Mazliet biju pazudis no civilizācijas. Jā, kartiņām nav prioritāšu, visām būtu jābūt godīgām, t.i., visi izdalot uz kopējo spēļu skaitu tiek paspēlēt gan pirmie, gan pēdējie aptuveni vienādu skaitu. Un vajag obligāti tabulas - tādā formā kā iepriekš norādīju.
  10. Zorg - piemēram atnāk 2 spēlētāji, tātad tiek izmantotas tikai pirmās 2 kartiņas. Tas, kurš izvelk 1. kartiņu 1. spēli spēlē pirmais, 2. un 3. otrais, 4. un 5. atkal pirmais un pēdējo otrais (skat. 1. kartiņas 2. līniju horizontāli). Otrs attiecīgi otrais, pirmais, pirmais, otrais, otrais, pirmais (tā pati līnija, tikai 2. kartiņā). b0r1ng - kaut kas uz to pusi, bet pagaidām ar IF'iem nekas prātīgs nav izdevies, jo priekš manas saprašanas variabļu ir pārāk daudz.
  11. Ideja sekojoša - iedomāsimies, ka ir 6 cilvēki, kuri kopīgi mēdz iet spēlēt boulingu (vertikāli - spēlētāju skaits). Katru reizi tiek izspēlētas 6 spēles (horizontāli attiecīgi spēļu skaits). Princips sekojošs - katrs spēlētājs izvelk vienu kartiņu, kura nosaka secību kādā viņš šīs 6 spēles spēlēs. Spēlētāji var atnākt arī mazāk par 6, piemēram - 3, tad attiecīgi izmanto tikai pirmās 3 kartiņas. Piemērs - Atnākuši 4 spēlētāji, tu izvelc kartiņu nr.3, tātad 1. un 2. spēli metīsi pirmais, 3. otrais, 4. ceturtais, 5. un 6. attiecīgi trešais. Ko man vajag - izveidot šādas tabulas ar ~100 cilvēkiem un 100 spēlēm ar nosacījumu, ka katrā spēlē katram spēlētājam ir individuāls numurs no 1 līdz 100 un izspēlējot visas 100 spēles visiem spēlētājiem kopējā kombinācija bijusi godīga (katrs ir spēlējis gan 1, gan 50, gan 100, nevis viens katru reizi 1, bet viens - katru reizi pēdējais). Nezinu vai izdevās uztvert domu, bet dzīvojos pa exeli jau trešo dienu un nevaru izdomāt ko viņam iebarot, lai ko šādu uzģenerētu. Sāku šaubīties vai exelī tas maz ir iespējams. Ja kādam ir laiks/idejas, labprāt uzklausītu. Virtuālais alus no manis.
  12. Dyversant tev par šito ievilktu ar slapju zivi pa muguru.
  13. eziic

    Nakts Riita Spams

    Uh kādu nostaļģisko paķēru. Biju pat piemirsis, ka ar Jancis38 starpniecību (jo viņam tolaik jau bija optika, yo) savā laikā uploadojām youtubē, jo šie automātiski grieza nost audio un bloķēja klipus, būs kaut kas mainījies uz labo pusi. Man personīgi vislabāk patīk pēdējais gabals - https://www.youtube....h?v=99PAMz37Yyw Pavelkos jau uz pirmā momenta @ 0:24, joprojām nesaprotu kā kaut kas tāds var izdoties. Un arī tāpēc, ka es tur cash'u, goodmenu & visus pārējos tā laika krušilas sagriezu. Tanki, GooD->, neatkārtojami laiki, kas paliks atmiņā. Random nakts @ gign tālajā '08 - https://www.youtube....h?v=glpmHHTgVRg
  14. eziic

    Nakts Riita Spams

    Ar to ir vairāk nekā pieticis. Normāls tu neesi.
  15. Skumstu pēc xslay komandas @ CS pub. Ar čīteriem joprojām tieku galā diezgan sekmīgi, bet tīmflashotāji, frīfragi, misiju nepildītāji un citi zvēri no manis dabū ciest ar xk palīdzību, kas pie esošās servera aktivitātes ir diezgan slikts risinājums, it sevišķi vēlos vakaros/naktīs.
  16. eziic

    Kur novilkt seriālu

    Paldies, online variants būs OK risinājums. Varam slēgt.
  17. Neprasiet kāpēc, vajag šo gabalu - http://www.imdb.com/...0/?ref_=nv_sr_1 Pirātos esmu atradis visu līdz S04E13, E14 nāk gļukaina, E15 ir OK, E16, E17 neeksistē. Varbūt kādam ir kāds privāts trakeris, kur šādu stuffu dabūt?
×
×
  • Create New...