Jump to content
GIGN Forum

Hazzer

Mirstīgais
  • Posts

    290
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Hazzer

  1. Nu, Tu noteikti neesi tas, kurš man var aizrādīt, kur es varu postot, kur nē. To paturi pie sevis.

    Šis tomēr ir publisks serveris, ne compt. mode - visiem tomēr nav jagaida uz Tevi, kamēr Tu izlemsi pakustināt savus līkos pirkstus un atraut acis no sava superīga setupa ar saviem diviem monitoriem.

    • Like 1
  2. Tas notika man esot kustībā ar glocku, bāzē.

    ahāa, aizmirsi pieminēt, ka biji palicis last live playeris attiecīgajā raundā.

    Ja nemāki multitaskingot, vai uzlikt spēles skaņu, lai skan backgroundā, tad izciet savu pus h banu, kuru esi godam atpelnījis.

    • Like 1
  3. Es esmu arī 192 uzspiedis :) Max pulss neko diži neizsaka, kamēr nelec bīstami tuvu teorētiskajām robežām, kas man ir 197, lielāka nozīme ir vatiem pie konkrētā pulsa. Tajā braucienā uzleca kad uz 25 km/h kāpu Jelgavas dzelzceļa tiltā.

    Paga, Tu ar baiku brauc>?

  4. Blah. Man te ar pirmo dienu , kaa normals laiks. Beidzot var ieksh garden pachillot.

    NEvaru saprast, vai palieku vecs, vai kas, bet nevaru vairs atrast nevienu speeliti ar ko nosist laiku. Visas vinjas liekas vienadas, crysis, rage, fallout, gta, kas tik vel ne, viss pamegjinats. drusku iepatikas 2012 fifa.

    Savadak aiz garlaicibas var nomirt. beidzot iegadats kautkads auto, tagad vajag pieekonomet lai var strashno apdroshinashanu nopirkt.bljadj 147 paundi menesi. Tiesa, jacer , ka pierunashu vienu anglju kolegji panjemt uz sevi un tad additional drivers piestukjet klat, cerams pielauzishu vinju, tas summu samazinatu vismaz uz pusi ;)

    Nekad vairs nedzershu ar jaunajiem darba koleegjiem...2traa diena kad man joprojaam iri suudigi :( Kauns pa visu seju, bildes es ceru ka neredzeeshu, priekshniecei aciis labak neraadiities. Nekad nejauciet Jageriiti ar alu... un NEKAD 1dienaa nepiedzerties :( :( :( Esmu ļoti ļoti bēdīgs :(

    Kas Tev liedz viņu reģistrēt Latvijā, un tipa iebraukt izbraukt no valsts katrus 3 mēnešus?

    Gūd, ko Tu te stāsti cilvēkiem, jāgeris ar užavas gaišo alu ir pats labums :)

    p.s. cik tad krī norulēji?

  5. Labsvakars!

    Vajadzētu sačinīt portatīvo. Ir vairākas vainas - zirneklis(tikai displejs, tā aizsargplastmasa ir vesela.), Bija līki pirksti un uzpilēja nedaudz vīns uz touchpada - sāka iet uz īso, pieņemu ka tas arī jamaina/diezvai varēs salabot. Tīrot podziņas nedaudz parcentos un norāvu vienu nost, kā rezultātā tas klipsītis, aiz kura viņa turējās ir pi*dģecs.

    Ja tam ir kāda nozīme - samsungs q330 ir modelis.

    Ir kādi ieteikumi, kur šito visu, vienviet varētu salabot. Varbūt remonta cenas būtu kosmiskas un vieglāk viņu atstāt mētājamies turpat - galīgi nav pieredzes ar portatīvā remontiem.

  6. man nav vispār saskarmes ar krievalodīgājiem ikdienā.

    nū vt :D tad jau diezgan daudz laika iztērēts būs.

    ir problēmas ar dažu vārdu pareizu izrunāšanu - tāpēc tādu vārdnīcu meklēju, tieši tādu kura izrunā vārdus kā tildes latv val vārdnīca izrunā angļu.

    es domāju tas būtu liels + priekš manis.

  7. Tur jau tie sū*di - nav man saskarmes jau diezgan ilgu laiku ar krieviski runājošiem brīnumcilvēkiem. Kādreiz diezgan labi runāju krieviski, tagad nav runāts kādus gadus 4 varbūt pat tā pastāvīgi un ir baigais aplauziens.

  8. Heij.

    šodien konstatēju vienu diezgan man negaidītu faktu - es nehuj* nemāku runāt krieviski. Saprotu gandrīz visu, līdz kādiem 90 % noteikti, bet kad jāver mute vaļā un gribās kautko pateikt tad ir dibens, pietams liels.

    Sen nav kustināta un tagad kad tieši vajag ir vienkāršā tūtē.

    Kur es pašmācības ceļā diezgan lielos apgriezienos varētu apgūt krievu valodas runāšanas prasmes un papildināt krievu valodas zināšanas?

    Ok - lasīt visu krievu valodā, ne tikai pie sevis, bet gan izrunāt visu. Skatīties daudz filmas krievu valodā ( parasti skatos orģināvalodā ), tagad tas būs jāmaina.

    Bet varbūt ir kādas daudz iedarbīgākas metodes, par kurām es nezinu :ermm:

    Varbūt kāds zin kādu vārdnīcu kur es varu paklausīties kā pareizi izrunā attiecīgos vārdus vai to salikumus?

    Tildē izrunā tikai angliskos, vismaz man nerāda ka izrunāt kādu krievu valodas vārdu.

    Vai arī paklausīties kādu krievu radio staciju biežāk. ir kādi ieteikumi? eradio kautko man never nevienu vaļā?!

    Ceru uz sapratni.

  9. nūuu, es esmu pārliecināts, jo pie reģistrācijas var izvēlēties tikai 3 vietas, jeb četras ja man atmiņa neviļ un viņš automātiski uzmet reģionu.

    ieinstale + tbc un + woltk - kas pie velnas ir šitais? :D

    nu es gribēju pamēģināt to 10 dienu triālu - tur nokačāju tādu 3.3 mb klientu kautkādu un tas arī tur kautko nokačāja šausmīgi ātri. Un tā nu es tur mēģinu logties, lasīt forumus e.t.c

    bet nekā. Kautkur gan lasīju ka tipa atsūta man 10 dienu triāla keyu, thats true?

    un kad mēģinu apgreidot uz pilno versiju tad man rāda

    This Battle.net account does not have any World of Warcraft accounts associated with it. To merge a World of Warcraft account with this Battle.net account, click here.

    un viss ;/

    var kautkur apskatīties kurā reģionā esmu piereģistrējies?

  10. nesaki viss.

    visas datorspēles ir lai kavētu laiku.

    editr00zs: hmmm, nolēmu pamēģināt 10 dien triālu. uztaisīju akauntu apsitprināju, nokačāju kautkādu PC klientu un tagad tik logošos iekšā, un taisīšu akauntu, bet figu ( pievienotais fails).

    vai tam varētu būt kāds sakars ka vakar mēģināju nokačāt kādu no pirātiskajām versijām un ar kautkādu "BNetEditor" esmu pārslēdzis reģionus vai ko tamlīdzīgu?

    Or es vienkārši neesmu kautkur kautko aktivizējis?

    supportam uzdrukāju, bet atbilde būs noteikti ne tik ātri

    ;/

    post-2854-1273660822_thumb.jpg

  11. Par Dāniju nemaz nav tik liela šaize.

    Jau divi paziņas ir prom tur, sameklēja kontaktus paši. Darba devēji visu sakārtoja, darbs nav nekāds sarežģītais, bet nauda laba, bet papīru kaudzes esot daudz jākārto. Abi aizbrauca ar tīro angļu valodu.

    spried pats.

    O.K :D ceru ka nedabūšu vārnu, neapskatījos pēdējā posta datumu.

×
×
  • Create New...