Jump to content
GIGN Forum

pro.revenge.lv

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pro.revenge.lv

  1. Čau.. Man ir jautājums... Kāds flags ir, kad cilvēks var pāriet uz kuru komandu grib, teiksim CT smagi izbāž T, un piemēram cilvēks var mierīgi pāriet uz CT.. B ir Slots, bet tas nedod iespēju pāriet help..
  2. Tātad.. Dabuju šito pluginu/jeb scriptu HVZ uztaisiju give.amxx tad ieliku iekš amxx.cfg apakšā mt_cashteam 1 tad iekš plugins.ini pievienoju give.amxx bet nejet, ir kādam izskaidrojumi ?
  3. pāķu bars,tas nav community Movies. Movies taisits ar domu, ka ķipa reklāma. Omg, tauta mostās, ja butu taisits community video, tad noteikti butu daudz labāks
  4. http://Pro.revenge.lv Or #CSPRO Gamming Community is the most growing community In Lv! So Join Us - http://Pro.revenge.lv
  5. http://newoutlaw.org/download.php?id=74804..._v4.exe.torrent p48
  6. Atvēries jauns projekts, kuram nepieciešami jauni spēki, admini, interviju vadītāji, moderātori, skripteri un citi labi cilvēki, kas saprot kaut ko un ir spējīgi palīdzēt. ??????????????????????????????????? Weblapa: http://Pro.revenge.lv ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? Serveris: Pro.revenge.lv:27015[DUST2LAND] ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? Stati: http://pro.revenge.lv/?p=stats ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? Bani: http://pro.revenge.lv/?p=bans ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? SMS: http://pro.revenge.lv/?p=sms ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? Sīkāka Informācija: http://pro.revenge.lv/?p=about ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? mIRC: /j #CSPRO @ Irc.Lv ???????????????????????????????????
×
×
  • Create New...