Jump to content
GIGN Forum

rcnt

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

rcnt's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Ir XP. Uzliku itkā defultos, bet nu neko tur nebiju aizticis, takā nekas nemainījās. P.S Ievēroju, kad atsevišķi var pamainīt Open GL uzstādījumus, varbūt tur kas darāms?
  2. emm, izlasīju brave teikto, sāku šaubīties par tevis teikto. Ok jā, neesmu tur geimeris, spēles nekādas necenšos nemaz palaist, bet tomēr, CS`am jau nu ir jāvelk. Tikai kkas tur īsti nav ritīgi, un nezinu kas tieši jādara. Brave, varbūt vari ieteikt, ko man darīt?
  3. EDIT: Izskatās ka viņš nevelk CS vai arī Windows varētu būt nopisies!! Nu par to kad nevelk, varētu strīdīties, jo iekšas ir salīdzinoši labas. Un CS jau nu toč nevajag nekādas ŪBER iekšas!
  4. Sveiki. Man ir problēmas ar CS. Lieta tāda, kad totāli gļukojās tur viss. Lagi neciešami, un nezinu kā no tiem tikt vaļā. Ir mēģināts vairākas reizes, pēc vairākām pamacībām mainīt CS konfigurācijas, bet tas viss bez rezultātiem. Pietam, CS man ir ar STEAM, nav no citām mājaslapām vilkts. Varbūt kāda vaina kompim? Varbūt vajag tur kādus uzstādījumus pamainīt? Varu iedot tā parametrus, bet neticu kad PC vainas dēļ, CS negriež. Procesors: Intel Pentium Dual-Core Processor T4400 RAM: DDR2 3GB Videokarte: Intel GMA 4500M un vēl tur blah blah, sīkāk var skatīt šeit!
×
×
  • Create New...