Jump to content
GIGN Forum

Steffie*

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Steffie*'s Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. This was some kind of your EPIC FAIL Kāds tirgo zaļumus? Baigi vajag!
  2. Nevis džeks, bet meitene- tas PIRMKĀRT [bet nu tas tā] Un kāda tev daļa gar to, ko es pīpēju, lietoju, ēdu, riju, šņaucu vai vēl sazin ko daru..??
  3. Priekš kam vajadzīgas tās visas pompēzās , uzpūstās frāzes ar svešvārdiem, kurus atradi internetā..? Varu saderēt, ka tev kāds palīdzēja uzrakstīt šo komentu! MARIHUĀNAS LEGALIZĒŠANAI ZAĻO GAISMU!!!
  4. Nē, šis patiešām iedarbojas! vienreiz gadījās salietoties vis kaut ko un tad uzrāvos uz mentiem. Tie, protams, sāk tircināt-tā un tā, no kurienes dabūji, kas pārdeva utt.. Nospēlēju "muļķīti": uztaisīju lielas acis un pateicu, ka neko nezinu.Pateicu, ka lkm klubā pie bāra kamēr gaidīju savu kokteili man tajā kko sabēra utt. Karoč izkrutījos un vēl klubam sūdi sanāca
  5. nē, nu protams katram vienreiz var gadīties tā bēdīgi, bet ja tu esi ar Marihuana uz TU, tad jau nekas traks notikt nevar! Es pīpēju jau kādus 3 mēnešus katru dienu, mierīgi braucu ar savu pieclitrīgo spēkratu un nekas nav noticis! P.S. Un patiešām- zaļumiņš uzlabo atmiņu un palīdz koncentrēties!!
×
×
  • Create New...