Jump to content
GIGN Forum

Koma[Dzirciema]

Mirstīgais
  • Posts

    481
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Koma[Dzirciema]

  1. Piekrītu tam kurš rakstīja par rupmaizi cūkas taukiem(vēlams meža) pa virsu sīpolus biezā kārtā un glāzītī ledus aukstas vodkas.Kas var būt labāks par šo pēc medībām :)

  2. Lieta sekojoša. Spēlēju mapi de_dust, 1vs1 pret "maati", ienāk cepuk, seko vote uz de_dust2. Es nobalsoju pret. Čalis čatā raksta: akec *****. Ok, es neko, spēļēju.. Seko xnick komandas pielietošana uz mani, nomaina man niku uz: LOH. Ok, es neko, uzlieku atpakaļ akec. Viņš atkal nomaina uz: LOH. Es saku: "Man rakstīt sūdzību?", čalis man uzliek rocket un saka: raksti.

    cepuk prosta čau.

    Un cik atminos, tad šī nav pirmā sūdzība par cepuku.

    EDIT: Man ar cepuku nekādi strīdi, diršanās nav bijuši. :(

    Pietiekoši daudz sūdzību no adminu puses un arī no visnotaļ cienījamu servera spēlētāju puses.Ja neko savai ataisnošanai viņš nevar pateikt,mans ieteikums atņemt tiesības.

  3. Ravenholm,tā nav Dieva aizmirsta sadaļa.Netikai kolēģis Samuray tur apgrozās.Tā ir sadaļa kur pārsvarā arī cenšos uzturēt kārtību un pēdējā laikā man pat škrobe nāk ,ka nav kam vārnas sadot :) tur.Es nerakstu pēc katras vārnas vai baniņa postā klāt ka tas un tas ir nobanots vai novārnots,viņš jau pats to zin.Varbūt tapēc tev radies maldīgs priekšstats par nekārtību.

  4. Ieteiktu servera Tētim vispār izskatīt adminlisti,jo adminu ir ohohooo cik daudz ,bet cik ir aktīvu adminu ????

    Par "kaiju kura iedomājās ka ir piekūns",ja viņa niks nozīmē šī romāna varoņa vārdu ,tikai pozitīvas atsauksmes.Es labprāt redzētu viņu gopilno adm sarakstā :)

  5. Preiks ka beidzot ir iznākusi kāda latviešu spēlfilma priekš plašākām tautas masām ,netikai māksliniekiem ar īpašu uztveri.Kopumā lēta filma ar sagrozītiem vēstures faktiem.Negribas rakstīt gari,ja jāsaka īsi tad Velna kalpi mūsdienu versijā.Filma ar savu naivitāti nokavējusi par 20 gadiem.

×
×
  • Create New...