Jump to content
GIGN Forum

AnTio^oDe

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

AnTio^oDe's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

-3

Reputation

  1. Kr4, mates plate nav nodegusi. Izdariju sekojoshu. Taka kriize mana maka veljoprojam svilpo tad pie meistariem nevedu, + tauta teica ka mates plate aizgajusi atvaljinajuma tad kas var vel trakak notikt. Iztiriju to kontaktu kas ir pie matenes maksimaali cik vareja no tiem iekusishajiem plasmasiem, atradu vecu barokli, nogrizu to stekeru un nomainiju pret sadegushu, vnk paraujot vadus un saliekot kopa. Kakbi kompis atdzivojas, cerams ka uz ilgu laiku..
  2. dariit neko iipashu nedariju, nu vismaz santiimus pa kasati nemetu Ar temperaturu kompim esmu visu laiku ciinijies, termo pastu ik pec paris meneshiem esmu mainijis, bet taja momentaa speleju pokeru un bija atvertas 2 ultima online. Nekas jauns tas vinjam nebija. hz riitaa izardiishu pa daljaam un iemetiishu bildes ps esmu izracis no kraamjiem vienu no vecajiem pc un shamejam ir veselas taas divas detaljas. kas buutu ja es atlodeetu to plasmasu kas pie matenes un uzliktu no vecaa un paarautu tos vadus tam shtekerim, un arii uzliktu to no vecaa kursh ir vesels un arii 12v (vieniigais miinus nesmu nekaads lodeetajs un ar to katru dienu nenodarbojos, tapeec nedaudz raustitos kko karstu likt pie maatenes)
  3. bet ja matesplate nodeg, kompim nav jaizsledzas? jo saka smirdet un es pats izsledzu pc.
  4. a ja mates plate ir atvaljinajuma aizgajusi pc vel ruuktu?
  5. man kka vairaak ticaas ka tas plasmashinsh ar to shtekeru ir janomaina tikaj, jo mates plate nav skarta (vismaz nekas pec deguma neizskatas)
  6. Sveiki gignieshi, mby shiet ir kads zinaataajs cik varetu maksaat neliels remonts? Lai vairak saprastu pa ko iet runa ielikshu bildi. Sedeju pie pc kkas saaka nelabi ost, domaju izslegshu ara un iedoshu paeelpot nabagam, aizgaju uzpipet atnacu atpkalj un pc sledzu ieksha tipa kompis ruuc bet monitoram 0 emocijas, no sakuma domaju ka video karte pa pieskari aizgaja, bet shodien atskruveju valjaa un atradu vaininieku. ir sheit kaads kas kko tadu saprot un vai to var tik vnk nomainiit un cik tas varetu maksaat? bilde - http://www.failiem.lv/list.php?i=cwscui tur redzams ka ir sadedzis kkads plasmasinsh kura liek klat vadus kas naak no barotaaja..
×
×
  • Create New...