Jump to content
GIGN Forum

jilted

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

jilted's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. jilted

    Jauns Warez Forums

    Juus labaak aatri kachaajat kameer varat!
  2. jilted

    Jauns Warez Forums

    Tagad arii ir ANIME vidjiki filmu sadaljaa
  3. jilted

    Jauns Warez Forums

    Te kaads prasija jugio.....ejat forumaa sadaljaa speeles tur buus speele jugio Iespeejams driiz tiks izlikti paaris anime!
  4. Sveikinji!Veeleejos pareklameet nedaudz luk sho forumu LINKS Te varees atrast daargas progas kuras ir bezmaxas piem adobe photoshop[jaunakais],viskautkadus videoklipus speles utt. Noteikti iechekojiet
  5. jilted

    Shalle-freestyle

    Ewz pasakiet luudzu kur var nokachaat shalles dziesmas(iznjemot ftp.trubaz.com-man neiet shii adrese ).Moshk kaac var izhosteet visu albumu?
  6. Bet probleema jau tajaa kad saaku ar HLTV filmeet un nospiezhu STOP nekur nevaru atrast savu ieraxtiito demku!
  7. Vechi juus mani nesaprataat! Shito suudu es maaku filmeet bet kaa uzfilmeet lai redz pilniigi visus plejerus?Lai kad grib paluur cik kuram fragu cik deaths.Caur konsoli es arii maaku filmeet bet gribaas lai pilniigi visus var apskatiit!!!!PLZ paliidzxiet kaads un cerams ka paskaidrosiet
  8. Hmm visu taa pareizi izdariju bet demkas taa arii naw a jaaievada pareiza informacija pie <demoname> date un mapname? kautgan esmu jau ievadijis visu pareizi bet vienalga neesmu atradis demku ko dariit?
  9. Ewz izpaliidziet kaads luudzu.probleema ir shaada:kaa var filmeet ar to programmu HLTV?vieniigais ko zinu ka tur ir record un jaaieraxta demkas infa bet kaa saakt filmeet un kaa nostopeet ieraxtiishanu un kur mekleet demo?plz paliidzat ceru ka paskaidrosiet .ataa!
×
×
  • Create New...