Jump to content
GIGN Forum

Zenka9

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zenka9

  1. + SAŅĒMU ZIŅU KAD MANI ATBALSTA ODDISH UN GIGN! GO GO DAJ ACCES!
  2. Čau , paldies man iet labi.! Nu takā esmu viens no labākajiem tf2 spēlētājiesm @ lvā un mani pubā visi ir iemīļojuši un visiem esmu draugs gribēju mīļi pieprasīt aksesu. Nu neko lielu tikai visus flagus , it īpaši imunitāti. Man ir pašam savs bizness btw , pardodu lietotu apakšveļu , takā kādus pāris tūkstošu santīmu varu noziedot + Esmu ļoti sportisks cilvēks , vienmēr esmu gatavs aizdot savas orģinālās reebikok žedas. Mani iesaka: BB Brokastis , Janka no pagasta , CRAZYFIST , Pagoda! , Kirieshki & Co. utd. , Kanādas futbola izslase , Stasiks - rajona malacis , Žeņa , Arnis un visbeidzot bet ne mazsvarīgāk ppb:FarcrY un dignitas/ryb cheers Links uz statiem: šeit Es jūs ļoti mīlu. čau mammu! Chīrs|! <- eto n00ne es viņu dziļi atbalstu, nah dzēšat ārā? + viņu tagad atbalsta Ķīna + Krievu Slepenā Metālu stacija "ŽIZŅ!"
  3. nu forši, es ar vēlāk pienākšu :>
  4. to saka čalis kuram niks ir http://www.brazzers.com!
  5. es un suspendu, bļa psc, lācis kurš māk rakstīt! PRINT SCREEN!
  6. Rētārd upstairs in mah topiic! nu vsp nūn, kā tev ar meitenēm? izņemot manu mammu ofc.
  7. kad dabūs acc nobano viņu, nūn!
  8. ā un man garšo pīrāgi!
  9. mani draugi sauc par žeņu, un jūsu pubā es spēlēju bieži. tākā esmu viens no LV labākajiem pyro, spy un dažreiz arī engy, tad es pieprasu lai jūs man iedotu ACC. Es jūsu pubu izreklamēšu tā kā viņš būs tik pilns kā CS:S :> Mani pubā mīl un nēsā uz rokām, jo es viņiem palīdzu uzvarēt :* Mani iesaka: Kaimiņu Džonis, Jānis un Betija. Crack Clan (dažreiz paspēlēju ar tiem nūbiem), Cēsu Artūrs, Stasiks, Vecais bundulis un Krievu atomelektro stacija "GORODA" + Ķīna :> Tākā mani sponsorē Mamma un Tētis, Sprite un Mc'Donalds, tad es varu piemest naudiņu visamkam! 15 sant. un tukša Mc'Donalds paciņa ik mēnesi + lētas bikses no Centrāltirgus!! TAKĀ DAJ ACCES! 1hr paspēlēju un ir 4otka, taka daj acces, bye!
  10. nu šitais čalis ir pizdatijs viņš man iemācija spēlēt ar pyro! mīlu, un daudzreiz sveicina mani no mammas! iemācija zagt ērtas, stilīgas, modnajas bikses no tirgus pa 2 LS! !!! ! !RECCCC!
×
×
  • Create New...