Jump to content
GIGN Forum

eizens

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

eizens's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. *visu iepriekšējo postu necitējam* vau ,Loti liels paldies tu man riktigi izpalidzeji,jo sen atpakal es biju cakarejis to cpu ,nu domaju tirit datoru un gribeju nonemt radiatoru ,bet nesanaca ,un laikam tada veida man nonemas ta termopasta!
  2. vsp vinu neesmu tirijis ,bus japaskatas un japatira!!! P.S. Manam procesoram nav 104 gradi!!! to es zinu 100 % ,kaut kads gluks ,bet ka no vina tik vala?
  3. Nu es biju atveris vala kasti ,nonemu ventilatoru ar radiatoru,viss tiri labi izskatijas! Parshut biosu ,ka tas ir ? ''nevaig overclockot proci.'' Neko neesmu overclokojis ,un cakarejies ap proci,vnk vienu dienu kad vajadzeja atver biosu ,vins izmeta Cpu temperature error. Un btw ja procim butu 100 gradi vinam nevajadzetu automatiski izslegties?
  4. Tas notika 1 min laika.!!! http://bildites.lv/images/60wlg9dy07v0yaz9g1m.jpg http://bildites.lv/images/n16xom8zlw6kvtf6bgr.jpg http://bildites.lv/images/1sg1dldpu2g357nfggeq.jpg Es biju nonemis ventilatoru,bet tur parak traki neizskatijas pie proca ,un ap proci!
  5. un ari kā klucis. Labāk met to sūdu ārā Bet roku pieliekot klat pie procesora nav nemaz tik karsti!! Varetu but problema ar kaut kadu temperaturas noteiksanu,jo vnk ta parak es nejutu nekadus lagus vai ka,vienigi pedeja laika mazliet mw 2 ir sacis lagot!
  6. Vai patiesam manam cpu ir 104 gradi? http://bildites.lv/images/nr5cb90sc759v396juov.jpg Un kadai vajadzetu but normalai cpu temperaturai? cpu-intel cpu core 2d/e8400-30/6m/1333
  7. Vsp laikam nav! Vari izpalidzet?
  8. Es uztaisiju driver search neko neatrada.
  9. Man hdd ir sadalits 2 dalas! Uz viena stav win xp ,uz otras visadi citi sudi. Sodien izdomaju ka varetu uz otras dalas ,jeb D es varetu uzinstelet win 7. Ieinsteleju,skatos pie my computer ka man nav C diska. Ieeju atpakal uz win xp tur ir abi diski. Varetu ludzu pateikt ka uz win 7 dabut otru dalu no hdd?
  10. Vai var spelet call of duty 5 ar draugiem,caur hamachi???(Es domaju Co-op) Man ir neorginala spele! Kad es pievienojos kadam lana serverim man ladejas ,un tad man pasaka ka man autorizesana ir kaut kadas problemas! ka lai spele cod 5 lana?
×
×
  • Create New...