Jump to content
GIGN Forum

N.L.

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by N.L.

  1. N.L.

    Eve

    Psc, man vajadzēja zināt, ka tusēšanās ar redditu atstāj nedzēšamas pēdas dvēselē. Vulturiem viss ir ok, daži žīdojas, daži nepārtraukti kaujas, katram savs. Providencē ik pa laikam kāds mēģina ievākties un tad aiziet. Ja pamanīji, nesen TEST pat padzina Chribbu. A es daru to, kas man izdodas vislabāk - vācu kopā jaunu higsec noobu lolcorpu. Bernaukļa karma laikam. Cerams tas, kas kodu izmantoja, arī pieteiksies.
  2. N.L.

    Eve

    LOL, smieklīga ignorance no cilvēka, no kura to vismazāk būtu gaidījis. Tas nav referālis, tas ir tikai garāks trial time. http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=3234
  3. N.L.

    Eve

    Sveiciens visiem, Vēl tikai šodien ir iespējams uzsākt spēlēt Eve Online divus mēnešus bez maksas! 1) ejiet uz adresi https://secure.eveonline.com/Activation/ 2) ierakstiet kodu 4MV65ZWSMBLYY522YFWY8KY5YW3EU5A2013 3) saņemiet 60 dienas ilgu trial laiku (atšķirībā no standarta 14 dienām). Uz šādu accountu attiecas visi trial ierobežojumi, bet tas netraucē pilnībā izmēģināt gandrīz visas EVE iespējas. Turklāt, apmaksājot accountu, atlikušās trial dienas netiek zaudētas bet pieskaitās apmaksātajam laikam. Kods ir izmantojams tikai vienreiz, kurš pirmais paņems, tam arī būs. Bet man ir lūgums - ja neko nezinat par EVE vai arī neesat pārliecināti, ka jums patiks, vispirms pamēģiniet parasto trial: http://trial.eveonline.com/en/freetrial.aspx. Negribu, ka manu kodu iztērē kāds, kam EVE neinteresē. Kad uztaisat savu charu, iedodiet tā vārdu, ja vēlaties saņemt palīdzību - padomus, naudas pabalstu, utt. Bez šī koda ir dabūjami arī pagarinātie - 21 diena - trial. Ja tādi tiek apmaksāti pirmo 14 dienu laikā, par to mēdzu atlīdzināt ar 250 miljoniem spēles naudā. Iesācējam tas ir ļoooti daudz. Rakstiet un jautājiet.
  4. Radler, EVEs pati, pati, pati, pati, pati galvenā atšķirība, kas EVI paceļ ļoti augstu virs pārējām spēlēm ? EVE pati nepiedāvā neko interesantu. Pilnīgi neko. Neviens tevi neved pie rociņas kā kaut kādā offline RPG spēlē glābt pasauli no big bad evil guy, kas pēc brīža uzspawnojas atpakaļ, lai tajā pašā dienā vēl 300 elfi varētu pasauli izglābt. Vienīgais interesantais, ar ko šeit vari nodarboties, ir tikai tas, kas tev pašam patīk. Pasaki to skaļi un lēnām: darīt tikai to kas pašam patīk! Kurā citā mmorpg tas ir iespējams? O jā, ir viens motīvs, kas ir kopīgs visiem ? ISK. Nauda, daudz naudas un vēl vairāk naudas. Viens no chara efektivitātes rādītājiem ir tas, cik ISK stundā tas spēj nopelnīt, vienalga ? ar misijām, ražošanu vai tirgošanos. Tāpēc laikus atrodi nodarbošanos, kas tev patīk un ar ko vari nopelnīt (misijošana ir no vienkāršākajām). Bet ņem vērā, EVĒ viss maksā dārgi, un jebkurš tev nevilcinoties durs mugurā, lai tiktu pie tavas naudas vai vismaz lai tu nepārņemtu viņa ienākumus. A par misijām... misijas nav kvesti, tām nav nekāda sižeta, nekādas saistības ar pārējo, ko dari. Tie ir tikai gadījuma darbi. Par maza līmeņa misijām, protams, maksā maz, bet vēlāk runa ir jau par vairāku miljonu rewardiem, neskaitot prēmijas par nošautiem npc pirātiem. (Taisnību sakot, uz to brīdi arī tas liekas maz ). Ja pietiekami ilgi piestrādā vienai NPC korporācijai, tā salīdzinoši lēti piedāvā krietni labāku inventāru, nekā iespējams savākt no vrakiem vai uzražot. Pie tam tu audzē savu prestižu gan korporācijas, gan visas attiecīgās impērijas acīs. NPC korporācija, kas tevi ciena, būtiski samazina nodevas par visu, ko dari tās stacijās. Vēl viena būtiska lieta ? kamēr esi karojis tikai PvE, tu kaujas patiesībā neesi redzējis. Lai gan arī misijām ir vajadzīga prasme un pieredze, ko var uzkrāt tikai IRL, kaut vai lai paceltu savu ISK/h efektivitāti. Chara skilli šajā ziņā neko nedod ? tikai iespēju iesēsties lielākā kuģī un to labāk aprīkot. P.S. Ghost, mans vārds rakstās ar 'aa', mkay? Un tu zini, kura korporācija tevi gaida.
  5. Man vakar pajautāja pēc EVEs video, šorīt nedaudz parakņājos tīklā. Rezultāts: Pirmkārt jau galvenā EVE-O lapa. Te ir visi promo video kopš 2003.gada. Community Created ? totāls antikvariāts, kur apskatīties iepriekšējos interfeisus. FRAPSētāju komūna. Pārsvarā PvP ieraksti neaizvācot UI, ar pievienotiem komentāriem un mūziku. Piemērs #1 ? pirāti nelielos kuģos. Piemērs #2 ? gallente monstrs Megathron smagi pwno. Īstais skaistums parādās, kad flotēm lido līdzi operatori, kas paši nekaro bet tikai filmē. Parasti tādas filmas izmanto propagandai un korporāciju . IMHO, viens no labākajiem ir Dire Lauthris no Coreli Corp. Lielai daļai faila aprakstā ir links uz high-res versiju.
  6. Cik "636" prasa par GTC, to nezinu. Zemвk ir cenas, ja maksв ar karti. _____________Cost/month____Total cost 1-month-plan____Ђ 14.95______Ђ 14.95 3-month-plan____Ђ 12.95______Ђ 38.85 6-month-plan____Ђ 11.95______Ђ 71.70 12-month-plan___Ђ 10.95______Ђ 131.40 Ja klientu velc tоklв ? pirmais mзnesis maksв Ђ 19.95, ja pзrc disku ? ar to pirmвs 30 dienas par brоvu. Protams, diska instalвcijai vajadzзs novilkt ielвpus. Svarоga nianse ? ar aktivizзрanas kodu, kas ir diskв, nevar pagarinвt trial. Kв iepriekр rakstоju, var arо "maksвt" ar safarmotu spзles naudu, bet par to pirmajos mзneрos labвk nedomвt.
  7. Var smuki redzēt, kā Ghostwriteram interfeiss pamazām sakārtojas. Pie tam ar overview tabiem. Respekts! Vienīgais, tur nav par jauno fīču ? Bracquets. Bet tas Vexor fits ? nav labi apvienot vairoga un bruņu tankus. Misijās pilnīgi noteikti ne. Galentiem, tāpat kā amāriem, primārais ir bruņutanks, vairogs tikai tāds airbag pirms sākas īstā tankošana. Tāpēc labāk Shield Booster vietā iespraust Capacitor Recharger, kas palīdzēs ilgāk barot Armor Repairer. Ja divi apakšējie sloti ir tukši dēļ Grid/CPU prasībām, tur var ielikt Resistance Plating, tipu piemeklējot pēc vajadzības. Rīks, kas palīdz samodelēt kuģus offline, netērējot ISK ? Eve Fitting Tool. To var piesaistīt savam akauntam, lai tas automātiski ņemtu vērā skillus. (Tīklā atrodamie piemēri visbiežāk ir All Level V.) Otrs must-have rīks ir EVEMon. Arī piesaistīts akauntam, seko līdzi atlikušajam laikam līdz skilla mācīšanās beigām, palīdz saplānot skillu mācīšanās secību.
  8. Evē ir tik daudz iespēju, ka reti kurš ir spējīgs darīt nedaudz no visa. Ja apnīk specializēties vienā nozarē, nav jātaisa jauns čars, pietiek nopirkt citus skillus. Viens no trial akaunta ierobežojumiem ? nav iespējams pārskaitīt citiem naudu. Vienīgā iespēja ? jaunu akauntu uztaisīt pirms beidzies iepriekšējais, par lieko naudu iepirkt kaut vai skillu grāmatas, un visas mantas reizē atdot jaunajam caur kontraktu. Bet vispār miljons tikai pašā sākumā liekas daudz. Mācību aģenti. Kad AI Aura beidz stāstīt spēles pamatus, viņa iedod pirmo aģentu. Taisnību sakot, tas People&Places parādās arī tad, ja Auras tutoriāli izlaiž. Šis pirmais aģents iedod divas misijas ? nošaut pirātu un atnest aģentam nozagtus dokumentus; un aizvest dokumentu paku uz citu sistēmu. Pēc tam viņš taviem P&P pievieno 10 misiju aģentu. Ceļu pie viņa var atrast, ja Right Click uz portreta -> Location -> Select Destination. (UI galvenais likums: when in doubt, right click. Tas vienmēr iedod pilnu sarakstu ar to, ko ar klikoto lietu var izdarīt.) Avataram ir viena no 3 pamatspecialitātēm. Katrai no tām ir citas 10 mācību misijas. Cash Flaw For Capsulers militāristiem, tikai šaudīšanās, un rewardos dod karošanai derīgas lietas ar visiem skilliem. Making Mountains Of Molehills, industriāļiem, liek gan rakt, gan ražot, gan inventot. Balancing The Books, tirgotājiem. Neesmu izgājis, visdrīzāk māca veidot tirgus orderus un kontraktus. Intereses pēc var uztaisīt jaunus avatarus vai jaunu 14 dienu triālu, un izmēģināt visus trīs. Tad arī redzēsi, kāda nodarbošanās liekas interesantāka. 2h btw ir sīkums. High security zonā rindas uz rasējumu uzlabošanu ir uz pāris nedēļām. Trūkstošas daļas, ja tās nav tikai tutoriālim domātas, var nopirkt. Bet vispār saprātīgs cilvēks var iztikt arī bez tutoriāļa. Pie tam tagad help sistēma ir krietni uzlabota, visādi welcome screens, utt.
  9. Prieks redzēt, ka latvieši ik pa laikam atrod EvE. Latviešu korporācija ir ļoti sakarīga. Šogad Skyforger [LVSKY] ir ļoti izpletusies un mēs vienmēr uzņemam jaunus biedrus. Ražošana ir pietiekami attīstīta, korporācijas biedri kuģus un moduļus (arī T2) var saņemt par pašizmaksu. Kopējās operācijās zaudētus kuģus korporācija aktīviem biedriem pilnībā atlīdzina. Vēl vairāk ? iesācējiem fregates un to moduļi ir par brīvu. Mums regulāri notiek kopīgas mining operācijas ar apsardzi, iegūtos minerālus korporācijā var apmainīt pret kuģiem. (Izņēmums ir lielie rakšanas pasākumi, tad viss saraktais paliek korporācijai.) Ja gribas PvP ? pirmkārt mēs dzīvojam un strādājam low-security un 0.0 teritorijās, kur regulāri jāizdzenā sirojoši pirāti. Otrkārt alianse, kurā iestājusies Skyforger, turpina karot par teritorijas paplašināšanu. Reizēm arī paši kopā ar citām korporācijām rīkojam reidus kaimiņu teritorijās. Mūsu apdzīvotajās stacijās ir vairāki no labākajiem misiju aģentiem (L4/Q20). Iesācējiem, kas vēl nevar lidot Level 4 misijas, parasti ļaujam pievākt visu, kas izkrīt no misijās sašautiem pretiniekiem. Visa veida palīdzību latviski un Skyforger korporāciju var atrast forumā eve-online.lv vai spēlē pievienojoties kanālam Latvian. (Poga Channels & Miling Lists --> Join/Create --> ierakstīt Latvian.) [/REKLĀMA] Vēl daži labojumi Epix teiktajam: Spēles naudu pirkt un pārdot Evē ir aizliegts. Vienīgā atļautā lieta ir GTC (time code) tirgošana, bet tehniski tas realizēts tā, ka pircējs kodu nemaz neredz, tāpēc nevar pārdot tālāk. Viņš iedod spēles naudu, un pārdevējs viņam apmaksā spēles laiku. Laikietilpība... Vispār labāk aizmirst pieredzi no citām MMORPG, īpaši vārdu "kačāšana". Vienīgais, uz ko to var attiecināt, ir ISK pelnīšana. Var disbalansēt attributes, lai ātrāk trenējas dažas skillu grupas, bet tas laikietilpīgi atmaksājas pārējiem skilliem. Var pašā sākumā forsēt Learning grupu, bet tas mēdz beigties ar spēles apnikumu, jo nav progresa nepieciešamos skillos, bet ieguvums no Learning ir pāris dienas uz mēnesi. Tāpēc par kļūdām trenēšanā nevajag uztraukties. Visvairāk Skill Points pazūd, kad aizmirstas uzlikt ilgākus skillus pirms offline. Un par to vārdu "veikals". Evē nav tādu vendoru kā citur. NPC korporācijas tirgo tikai skillu grāmatas, rasējumus un tirdzniecības preces (tās var vadāt kā ierasts Carrybean vai X sērijas spēlēs). Evē kaut ko var nopirkt tikai tad, ja cits spēlētājs to ir izlicis pārdošanai ? pirms tam uzražojis, saracis vai pievācis no pretinieka vraka. Tieši tāpat kaut ko ātri pārdot var tikai tad, ja cits spēlētājs ir izlicis pirkuma orderi. Visbiežāk iepirkuma cenas ir nesamērīgi zemas, orientētas kā reiz uz misiju pildītājiem, kam nav skillu pašiem ar laupījumu rīkoties ienesīgāk, vai vienkārši slinkums vest pie uzpircēja, kas dod labāku cenu. Pārdodot vēlams vispirms papētīt tirgu un izmantot pārdošanas orderus. Īpaši n0r3k par misiju. Pēc Executioner spriežot, Amarr esi, ja? Pirmkārt ? lidot Execā ar diviem Civ Shield Booster priekš iesācēja ir ok, bet labāk jau tagad sāc mācīties skillus, kas attiecas uz Armor. Otrkārt ceru, ka pārrakstījies ar Railguns. Vispār jau Civilian ieroči ir vienādi nelietojami un neprasa ne skillu, ne munīciju, bet nesāc pirkt moduļus, ko neproti lietot, un skillus, kas nav šobrīd noderīgi. Amarr kuģiem ir bonusi bruņām un lāzeriem ? precīzi kādi, to var izlasīt kuģa info (i). Smart Bomb ir visai specifisks ierocis, ko labāk neizmantot, ja pilnīgi droši nezini ko dari. Ar to var viegli aizķert citu pilotu vai civilu objektu, un par to Concordam reakcija būs ļoti ātra. Otra lieta ? ar vienu vai diviem impulsiem nosēdināsi sev Capacitor tā, ka ne pašaut, ne vairogu darbināt, bet pretinieki nemaz tā nelien visi reizē uz 3 km. Bet ja lien, tad arī šauj visi reizē. Turies no pretinieka pa gabalu. Ja vajag, izmanto Afterburner. Ja nevari vienā piegājienā izturēt, warp projām un saremontējies. Izmanto tālos ieročus ? Beam Laser ar lēcām, kam ir tāluma bonusi. Ja pa rokai ir tikai citas rases civilistu ieroči, tālie attiecīgi ir Railgun un Artillery. Ja gadās misijā pazaudēt kuģi, bet vrakā paliek īpaši vērtīgi moduļi, ekstremālākais glābšanas veids ir atzīmēt vraka vietu un atteikt aģentam misiju. Aģents nedaudz apvainosies, toties pretinieki pazudīs, un varēsi mierīgi savākt mantas ar citu kuģi. Bet to noteikti nevajag darīt desmit apmācības misijās ? vienu pazaudējot pārējās vairs nav pieejamas. Pagaidām viss. Ceru vakaros redzēt Latvian kanālā. Fly Safe!
×
×
  • Create New...