Jump to content
GIGN Forum

smjuukeiz

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

smjuukeiz's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. nebrīnīšos, ja čalis bij domājis 0.005Ls par kontu XD
  2. Saprotu... Ja pa tēmu - atbilde rokā - ja kādam vajag, skatat lapas "news.php" 22. rindiņu, kods: $items_per_page = 4; 4 nomainat uz kādu ciparu vien vēlaties!
  3. NU baigais asprātis esi! Pats sirsnīgi nosmējies, ne?! Protams, man ir 7 un netikai raksti.. gribu, lai parādās pirmajā lapā vairāk par 4iem rakstiem, kā tas ir tagad! Jau pajautāju tajā forumā, vēl nav atbildes.. domāju, ka te iespējams pat ātrāk gūšu atbildi + gan jau vēl kādam noderēs! Ja cms forumā atbildēs, ielikšu te arī atbildi. Domā es rakstītu šeit, ja uzskatītu, ka neesmu rūpīgi izskatijis opcijas?! lol
  4. Čau, iespējams viegls jautājums, bet nevarēju atrast tādu option..Gribu uzlikt, lai galvenajā lapā (ieejot portālā) rādās vairāk ziņas! Piemēram, 7ņas! Tagad man rāda 4.. Ir kādam idejas?
  5. Klau, kāds varbūt zin atbldēt.. uzmetu lgsl 4.9 versiju, pievienojot serveri, norādot halflife (steam) nerāda karti kāda pašlai ktiek spēlēta. Pie dokumentācijas rakstīts, ka steam jāliek, ja cs ir 1.6 versija.. Ja es norādu half-life (won) (rakstīts, ja 1.5 versija), tad viss iet! Kaa tā?
  6. ja esi izveidojis pamācību, nopostē te linku! Varbūt vēl kādam noder!
  7. Tev vispirms jāuzinstalē forums, tad Mkportal! Ja tev furms atrodās "forum"mapē, nedrīksti norādīt "forumS"
  8. Thnx, paskatijos, tur wamp web server nav, bet ir defaultā pamācību! Izskatijās uz ātro, ka būs tas, kas vajadzīgs.. Bet klau, tas princips kāds īsti? - citiem būs jāraksta mana ārējā ip adrese un viņi tiks forvardoti uz rūtera piešķirto adresi, uz kuras ir serveris? p.s. - šādu paziņojumu parāda citiem, kas mēģina piekonektēties! : * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. * If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. Var CLOSE Rūterī jānokonfigurē, lai 80. portu forvardē uz manu iekšējo servera IP. No ārpuses tad varēs pieslēgties ar rūtera ārējo adresi.
  9. Paldies! Manas domas ar uz to sliecās! Šeit ir mana routera portu forvārdēšanas iespēju scrīns! Varbūt vari pateikt, kas man tieši jādara? Pie server IP addres es ierakstīšu to savu IP, bet pie service name man ir kas cits jāizvēlās?
  10. Atvainojos, pa vēlu iedomājos, ka vajadzēja pieminēt rūteri! Redz, ka paspēji jau pajautāt! Noeditēju jau ! Sk. par to wamp/xampp.. a kāda atšķirība viņiem/priekšrocības attiecībā vienam pret otru! Man ir wamp.. Taisnība, ka wamp ir adminPhp, bet xampp - "xampp control panel"?
  11. Chau! Sorry, ja šāds temats te jau būs bijis... es izvandijos pa forumu, bet neatradu! LIeta tāda, kas par lietu varētu būt - man ir wamp web serveris, viss strādā - gan rakstot http://localhost, gan http://manaIp ! Problēma tāda, ka citiem nestrādā! Viņiem, ierakstot manu ip, nevar vaļā! Skype 80 portu izslēdzu.. Vēl jautājums, kas ir xampp? Kaut kas lidzigs wamp? Cik dzirdejis esmu, viens prieksh linux, otrs win? EDITED: btw man ir routeris! Un man rakstot rūtera pieshkjirto ieksheejo ip, ver vaļā manu webu! Ārējo ip rakstot piedāvā ielogoties uz web bāzētā routera admin controlpanelī.
×
×
  • Create New...