Jump to content
GIGN Forum

yahho

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

yahho's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Novija's -->Neviens tev neliek te lieki savus postus mest, ar kaut kādiem stu... vārdiem! Schwarz --->Šeit lietas grozas par manu problēmu! Un tēma ir par GHz ne pa tiem RAMiem!
  2. Man gribas lai man spēles neraustas, jo man nervi čupā viss mans PC atbilst visām spēlēm, bet tik tie GHz pa maz, jo spēļu kas man ir vajdzīgs jaudīgs PC... P.S Var kaut, kā pāaugstināt GHz, no 2GHz vismaz līdz 2.4GHz
  3. I love u k!ll3r! Viņš ir malacis pilnīgi visu man salika! Very big thx k!ll3r!!!!!!!......... Slēdziet ciet! P.S paldies par jūsu atsaucību malači!
  4. eeem es izslēdzu rūteri un pēc 5min tad ieju 192.168.0.1 username un to visur salieku admin, admin, bet ne su..da viņš nepieņem!
  5. A kā vakar divi bija ienākuši manā serverī?! un šodien neviens netiek?
  6. eem nu kā man ir divi Portatiivie un uz abiem ir viens nets ja nemaldos! un tad man serveris nespīd, ja sapratu pareizi
  7. eemm man ir bezvada D-Link AirPluss kaut kaads La Telecom pieslēdza janiskal kas ir rūteris zinu stulbs jautājums nu, bet nejēdzu daudz no PC!
  8. eem... mans IP šāds ar šito nav nekāda sakara! 87.110.106.151
  9. Citi nevar ieiet manaa serveri nezinu kpc, bet pac varu! Help me!...
  10. Aij viss ir labi atradu biju nevērīgs!
  11. Da nafigā man nav tāda map reallite_actions.cfg?
  12. Sorry veči bet kā piem. no IP var dabuut šādi? cs.yeah.lv nu ka ielīmē AddFavorite? lai tā arī ietu, kas jaizdara?..
  13. yahho

    Help Me!

    Bet tur kad uzpiež rādas ''Numura Kļūda''!
  14. yahho

    Help Me!

    Zb nevaru atrast normālu vietu kur nokačāt TF2 patchus, jo nevaru nekur novilkt ātri un citos vsp linkos nevelkās, tā kā plz.. Izspalīdziet mani! P.S Ļoti gribu TF2 graizīt online!
×
×
  • Create New...