Jump to content
GIGN Forum

moby

Mirstīgais
  • Posts

    3987
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by moby

  1. moby

    Ko Tu Izvēlētos?

    Labākajai draudzene nokia ir, lūžņučupa nevis telefons. telefonam gads un jau pa servisu 2 dzīvojies. SE kaut kā nekad nav pārliecinājuši. HTC is the way to go.
  2. moby

    Saeimas Atlaišanas

    to gan es tev varu aizdot
  3. moby

    Google+

    labrpāt saņemtu ielūgumu. [email protected] Paldies
  4. moby

    Saeimas Atlaišanas

    Par oligarhim pieminēju balstoties uz kopējo iedzīvotāju vairākuma viedokli. Nekur neteicu,ka gribu gados jaunus, gribu speciālistus ar vīziju un ilgtermiņa domāšanu.
  5. moby

    Saeimas Atlaišanas

    Vislabprātāk redzētu Saeimā saskaņiešus un jaunās partijas, kurās nav bijušie politiķi. Un NĒ! Es nebaidos,ka pieņems divvalodību, jo to NEVAR izdarīt (ok, var, bet tad ir jāmaina satversme, kam jāveic referendums ar kvorumu, politiķiem tā ir politiskā pašnāvība, etc. pārāk daudz risku). Tāpēc Visu Latvijai skaisti ķer uz muļķi jauniešus un pensionārus, kas to nezin. Par oligarhiem, nu ko var vervelēt, ka viss viņu vaina. Reku nebija viņi pie šprices pēdējās saeimas laikā (izņemot partial lembergu), labāk nepaliek. Un tas, kas paliek labāk ir saistīts ar globālo ekonomiku nevis ar to, ko tie pediņi te izdara. Gribu tālredzīgus politiķus ar vīziju 20,30, 50 gadiem. Un vismaz speciālistus kādās jomās.
  6. moby

    Saeimas Atlaišanas

    Iešu un balsošu pret. Tiaki tāpēc, lai stulbeņi neiet sabalsot par ZRP, nacapvienība nedabūtu vairāk vietu saeimā. Diemžēl tad nāksies samierināties ar jauno oligarhu partijas (Vienotība) palikšanu pie varas, kas ir debīli. Ja būt uiespēja, labprāt tiktu vaļā no visām trim partijām.
  7. moby

    Nakts Riita Spams

    (party) http://www.youtube.com/watch?v=gfS-L4roNDI&translated=1 kongratulācijas
  8. Šeit Tev ir taisnība, taču ir nepieciešams atcerēties divus faktus: viņš ir krietni jaunāks par vidusmēra politiķi; viņš iekš sc ir tikai bandinieks.
  9. Beidzot šajā forumā ir kāds, kas ir ar manis vienisprātis par šo faktu. Pagājušajā reizē par šo tēmu diskusijā dabuju maukt viens pret visiem
  10. moby

    Rallijs Talsi.

    jap, tirgošu biļetes
  11. moby

    Lhc Sms

    patērētāja aizssardzības centrs vai kā to štelli sauca.
  12. moby

    Nakts Riita Spams

    Vai kādā failu apmaiņas vietnē ir jau atrodams Musiqq albūms? Vnk man problēmas ar dc, līdz ar to ja ir, būtu jauki, ja kāds avarētu nohostēt kkur vai atsūtīt pa skaipu.
  13. moby

    Nakts Riita Spams

    Vakar noskrēju "Stirpo skrējienu". Sajūtas vienkārši neaprakstāmas. Entuziasma vadīts pieteicos arī Nordea Rīgas maratonam. Jāsāk skriet
  14. moby

    Stand Up

    Dane Cook - Noteikti jānoskatās Vicious Circle Carlos Mencia Gabriel Iglesias - Hot and Fluffy Russel Peters
  15. Inner beauty is overrated! Tu tak neiesi klāt nesmukai dāmai un neuzsāksi sarunu, lai iepazītu viņas skaisto inner beauty. Vari netēlot dievgosniņu.
  16. moby

    Nakts Riita Spams

    Par feisbuku varat aizmirst, feisbuks no jūnija beigām pa 4.95$ mēnesī
  17. moby

    Nemirstība

    Spok, ej spēlē fermu labāk!
  18. moby

    Jauns Smailijs

    Hāh Risks nezina kā rakstās vārds - neesi
  19. Fooook, laimīgais! Es būtu laimīgs, ja varētu tikt tai mantai klāt!
  20. Būtībā tie pulveri arī ir taisīti dabīgi, no piena sūkalām (jā tām pašām, kuras padlaikos lēja notekā, kad biezpienu taisīja). Piena sūkalas vāra līdz noteiktai temperatūrai un tad kristalizē. Lūk arī viss pulveris. Ok, vēl ir visi tie advancētie pulveri, kuros ir tādi un šitādi vitamīni, bet more or less tie ir iegūti dabīgi. Un tagad izlasi tās lietas, ko nosauci (olbv. avotus) un izdomā kā to sajaukt ar kaut ko, lai to vispār varētu norīt nedēļu nevemjot.
  21. Ko tu domā ar dabiskajiem olbv. kokteiļiem?
  22. par cik pēdējo gadu pārvietojos pārsvarā tikai ar auto, vairs nelādēju podkāstus, bet iepriekš cītīgi lādēju. Pārsvarā visādi ar sportu saistīti podkāsti bija un cnn politics daily.
  23. moby

    Bud, Millers, Coors

    Starp citu Krāslavas gaišais un Krāslavas tumšais ir drausmīgi garšīgi ali. Parasti pērku iekš Āgenskalna tirgus (no galvenās ieejas, tuvākajā labajā stūrī). 2l 1,3 ls
  24. moby

    Ko Lai Skatās?

    Aizmirsu Weeds un Californication
×
×
  • Create New...