Jump to content
GIGN Forum

RaFiX

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About RaFiX

  • Birthday 05/12/1992

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

RaFiX's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. nee es domaaju pashu dziesmu kas skan saakumaa es atceros ka vinju vareeja nomainiit.. made by cidoonija`
  2. eem. kaa vareeja nomainiit CSaa kad ieiet saakumaa to dziesmu kas skan..? es atceros man vienreiz bija nomainiita tad man vaidzeeja paarinstaleet CSu un tagad aizmirsaas kaa vareeja. :\ kaads var pateikt kaa tur vareeja?
  3. nu tur ir pilniigi tie pashi... un tikuntaa NEIET es tagat vispaar vairs nevaru uzspeleet
  4. probleema taada ka es nezinu kaa var tos driverus atrast... neesmu nekaac kompju specialists..varbuut kaads var pateikt kaa var samekleet to nosaukumu??
  5. ok tagat itkaa man aizgaaja bet kad nomainu uz OpenGL ieeju CS un viss ir takaa izpluudis un takaa sviitraas un dzeltens un tagad es vispaar nevaru uzspeleet :(
  6. damn. man neaizgaaja neviens no vinjiem
  7. nu jaa CS esmu 3 reizes paarinsteleju.... njaaa..
  8. nu man ir 1 probleema: man diskaa nebija palicis daudz vietas [MB,GB,.u.t.t] un izdomaaju kko padzeest un laikam netiishaam esmu izdzeesis kkaadu folderi kuraa kkas esot bijis iekshaa un tad eju cs un paraadaas shitas: The specefied video mode is not supported.The game will now run in software mode. OK domaaju nekas iipash bet tad ieegaaju CS viss itkaa ok ieeju kaada serverii un grafika vnk suuds roka ir paargajus uz kreiso un nevar paarmainiit...tad iegaaju opcijaas un meegjinaju nomainiit video uz OpenGL bet atkal paraadas tas uzraksts un taa izmegjinaaju ari D3D bet tas pacs ( es saprotu ka shitaa probleema varbuut nav tik sarezgjiita bet nesaprotu ko dariit [bet pacs CS iet] Luudzu kaads ja zin tad luudzu paliidziet un ja kas liidz shim briidim video gaaja uz OpenGL un nebija nekaadu probleemu..
×
×
  • Create New...