Jump to content
GIGN Forum

Dreamer

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Dreamer's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Labprāt, tik atrodi ATI Radeon HD 2600 Pro video kartes draiveri... Ja jau tev tas tik ļoti interesē.
  2. Grafika ir sliktāka... Paciest jau var, bet tomēr. kRi - ja man iet uz TF2 OpenGL mode, tad arī uz CS jāiet, ar tiem pašiem draiveriem. Vai tev ir variants, ka CS pieprasa jaunākus draiverus, spēcīgāku PC, nekā TF2?
  3. Tu gribi teikt, ka priekš TF2 draiverus nevajag, lai spēlētu ^.^. Esmu jau skatījies iepriekš...
  4. Nu domāju, ja TF2 iet, tad draiveri ir ieinstalēti... Aizmirsu piebilst - uz TF2 OpenGL mode strādā.
  5. Tātad pēc "samuray" ieteiktā nopirku Counter-Strike. Jaunā problēma - cs neveras vaļā, ja ir uzlikts OpenGL, bet uzliekot Direct3D viss iet. Ir arī screen. Ja zināt kā palaist uz OpenGL, lūdzu rakstat.
  6. Ieinstalēju, met ārā error ar uzrakstu Half-Life launchers sabojājies... Citas spēles iet, kā piemēram Tf2,F.E.A.R.2,NFS:carbon u.t.t.
  7. Nevarētu ieteikt kur lejuplādēt? vienkārši kur meklēju tur tik 48p/2*p....
  8. Man neiet.. izmēģināju visas service pack... nekas nemainās. Parādās tie 2 cilvēki (pa kreisi buru vēl nav) un izmet ārā, kā arī izslēdzas process...
  9. Jā... Esmu iegājis ar administratoru un neiet (jau esmu izmēģinājis 3 client). Un arī uzspiežot labo - Run As Administrator arī neiet!
  10. Tātad... Nesen dabūju jaunu pc, uz kura ir Windows Vista. Uzinstalēju CS'u ar 48 protokolu. Tad eju iekšā spēlē, bet neiznāk automātiski izmet no CS, parādot tikai tos 2 cilvēkus. Pie procesiem hl2.exe nepaliek.... Lūdzu pasakat, kas jādara, lai ietu...
×
×
  • Create New...