Jump to content
GIGN Forum

friinis

Mirstīgais
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

friinis's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Jauns trackers ar jaunaak katogorijam piem kā BMX,MTB,Sketeboard un Graffiti. Ir ljoti lielas iespējas kļut pa uplauderi un pat pa moderatoru vai pat augstaak! Tā kā gaidam Ciemos esmusmirdīgspidars.lv p.s pacik esmu smirdīgs pidars, man ir suspends uz 32 dienām.
  2. Jauns trackers ar jaunaak katogorijam piem kā BMX,MTB,Sketeboard un Graffiti. Ir ljoti lielas iespējas kļut pa uplauderi un pat pa moderatoru vai pat augstaak! Tā kā gaidam Ciemos http://esmusmirdīgspidars.lv p.s pacik esmu smirdīgs pidars, man ir suspends uz 32 dienām.
  3. friinis

    Cīteris Vai Nē?

    Jauns trackers ar jaunaak katogorijam piem kā BMX,MTB,Sketeboard un Graffiti. Ir ljoti lielas iespējas kļut pa uplauderi un pat pa moderatoru vai pat augstaak! Tā kā gaidam Ciemos http://esmusmirdīgspidars.lv p.s pacik esmu smirdīgs pidars, man ir suspends uz 32 dienām.
  4. Jauns trackers ar jaunaak katogorijam piem kā BMX,MTB,Sketeboard un Graffiti. Ir ljoti lielas iespējas kļut pa uplauderi un pat pa moderatoru vai pat augstaak! Tā kā gaidam Ciemos http://esmusmirdīgspidars.lv p.s pacik esmu smirdīgs pidars, man ir suspends uz 32 dienām.
×
×
  • Create New...