Jump to content
GIGN Forum

tops2

Mirstīgais
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

About tops2

  • Birthday 04/07/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://trap.sytes.net
  • ICQ
    0

tops2's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Vai kāds lūdzu varētu palīdzēt?
  2. Manam draugam sapisās PC un viņam vēl ir PS1 vai ir iespējams nokačāt PS1 spēli lai viņa ietu uz Pleiša? Jo man interese vai tas ir iespējams lai viņam aizietu spēles!
  3. Vai ir iespejam ierakstit spēli prikš PS1 tā lai viņa strādā? Vai ir vajadzīga speciāla programa lai ierakstītu speles?
  4. Kads uztaisat SCRIPT lai CTRL+X spiezas ludzu!
  5. Ka uz w910i ja ir nobloķējušās speles ( Man nestartejas neviena spele un WalkMan)! Kā to var salabot??? Es esnezinu kas ir par vainu! Plidzat ja varat! A un lai netaisit ve vienu Tēmu vai uz PS1 var skatites Filmas un kas tam ir vajadzigs!! Pateicos!
  6. A kads nevar uztaisit SCRIPT lai spiezas vienlaikus CTRL+X?
  7. Vai ir tada programa piemeram man viena spele vajag daudz spiest "X" burtu! Man vajadzetu programu lai man tas X automatiski spiezas! Kaut kas lidzigs Mouse Auto Clicker! es mekleju Auto Key Clicker bet neko ladzigu neatradu ludzu kads nevar atsutit Saitni vai ari pateikt kur atrast un vispar tada pastav?
  8. http://deq.wos.lv/news.php kapec mana saita mani draugi nevar ieiet????? Es esmu jau agrak taisijis ar PHP-Fusion bet viss stradaja a tagad nestrada es tikai viens pats varu apskatit saitu!!!PLease help!!! mans internets ir BaltiCom
  9. Es gribeju jautat ka var izdarit ta kaa piemeram gign.lv augsa ir 2 karogi un var izveleties valodu ka var php-fusion to izdarit ja ir kada pamaciba ludzu uzrakstiet ja nee tad isuma ludzu aprakstiet!
  10. kur te gign.lv bija pamaciba ka taisit web caur Php-fusion neatceros vairs!! please ja kads zin ludzu uzrakstat Caur Search meinaju neatradu !
  11. tops2

    Palidziet

    Labi izmeginasu bet ja kas vel prasisu INFO bet paldies!
  12. Nafig man visos TF2 serveros raksta ka MAP ir atskiriga no servera MAP? Es no gamerx novilku map pack vienalga tas lec araa un ja kas man ir Crack uz TF2 es varu spelet tf2.gign.lv?
  13. Palidzat kadas ir Minimalas prasibas TF2? Un kadas Ir Rekomendetas Help ja ir kads Posts jau Gign kuru neesmu pamanijis uzrakstat
  14. Nu bet man kādu gadu atpakaļ arī bija WarCraft un es biju spēlējis cauri BATTLE.NEt a tagad met erorrus
×
×
  • Create New...